Clopotarul dacilor 224



         Se spune că nu poți cere de la un suflet mai mult decît poate duce. Am decis să mă adresez prietenilor mei din Civilizația Vodă cu următoarele întrebări.
         Cine a fost actualul președinte al Rusiei, Vladimir Putin, în viețile anterioare și unde va ajunge această țară cu el în frunte?
Voi, trăitorii acestui tărîm, al fostei Dacii, trebuie să știți că poporul rus a roit din munții Carpați și se trage din aceeași rădăcină a pelasgilor. Greșeala lui Putin este că el a intrat în luptă cu propriile rădăcini și acest lucru îl va duce spre prăbușire.
Luptele care se dau în estul Ucrainei sînt primele fisuri ce vor slăbi hotarele Rusiei. O lovitură neașteptată o va primi din partea Azerbaijanului, care va declara război Armeniei. Cum va izbucni conflictul dintre azeri și armeni, Tajikistanul și Uzbekistanul se vor lua la trîntă. Încăpățînarea lui Putin îi va costa scump pe ruși fiindcă se pot trezi atacați din toate părțile.
În trecut, Vladimir Putin a fost țarul Ivan cel Groaznic  și, mai tîrziu, liderul comunist Vladimir Lenin. Dacă ar cerceta amănunțit greșelile acestora ar putea evita să mai calce pe aceeași greblă. Din păcate, școala KGB nu-i poate oferi o analiză profundă a situației actuale. Dar, în preajma sa se află oameni care îl pot ajuta să analizeze  ciclurile mici care se repetă la fiecare o sută de ani. Sfatul nostru este să găsească, împreună cu președintele Ucrainei, o soluție convenabilă ambelor state. Tărăgănarea va conduce la izbucnirea celui de-al treilea război mondial, în care nu vor exista învingători.
La ce se pot aștepta România și Republica Moldova din partea Rusiei?
Rușii dețin mai multe informații legate de rădăcini decît România și Republica Moldova. Ei își cunosc cu siguranță originile, dar amestecul care a venit din Asia le-a tulburat mințile. Fiecare conducător se vede Genghis Han și această afecțiune îi împiedică să vadă realitatea. Atunci cînd Rusia se va împăca cu România și Republica Moldova va începe epoca de aur a omenirii. Conflictul care mocnea între Transnistria și Moldova a destrămat URSS. Dacă Republica Moldova va fi împărțită, Rusia va avea aceeași soartă. Întotdeauna Rusia a pătimit cînd a atacat România și Republica Moldova. Există niște taine ascunse pe care ar fi bine să le cerceteze aceste popoare înrudite.
Întorcîndu-ne cu gîndul spre casă, cum vor evolua evenimentele în viitorul apropiat?
În spațiu, România și Republica Moldova se consideră o singură țară, maturitatea care deja se conturează va fi în folosul ambelor părți. Canalele energetice s-au activat pe ambele maluri ale Prutului și vor contribui la trezirea deplină a întregului neam. Viitorii conducători ai acestor două state frățești vor ieși din umbră și vor face ca acest neam să prospere. Timpul mincinoșilor este pe sfîrșite, intrați în Epoca Adevărului și sperăm că v-ați învățat lecția. Un om curat la suflet nu se apără niciodată în fața nimănui, ci numai hoții și mincinoșii se apără cu înverșunare atunci cînd sînt prinși.

Alexandru Ștefan