Clopotarul dacilor 89


                                     
                                     Pregătirea pentru ridicare  

        Misiunea unui conducător de țară este să facă din poporul său o societate bine orînduită, unde oamenii de rînd pot să ajute statul. Din ceea ce vedem astăzi, oamenii au ajuns la sapă de lemn și sînt transformați – treptat-treptat – în niște neputincioși de care se folosește clasa politică. Ar fi bine ca acei care au furat peste măsură să se gîndească că omul sărac și flămînd este mai rău decît un animal. Majoritatea flămînzilor sînt, din păcate, și săraci cu sufletul. Criza financiară, care va veni cu siguranță și peste noi, va răsturna și micul echilibru, ce este menținut artificial.  
        Din informațiile pe care le primesc din alte dimensiuni am senzația că Pămîntul a devenit un loc unde fiecare dintre noi își ispășește sau înmulțește păcatele. De cîte ori m-am rugat lui Dumnezeu ca să știu și să aflu mai multe…m-am prins cu gîndul că este mai bine cînd nu le știi pe toate. Singura bucurie este cînd întîlnești niște suflete care cunosc și se pregătesc de reforma universală care ne așteaptă. Acești minunați oameni cunosc destinul omenirii și le văd tristețea cînd înțeleg că ei nu mai pot ajuta pe nimeni deoarece lumea a ajuns într-un moment cînd nu mai crede în nimic.
        Un om desăvîrșit cunoaște traiectoria sufletului și intuiește unde va merge. Sper și cred că lumea poate să se mai trezească. Există oameni care nu dorm noaptea și dorm ziua, dar important este să audă chemarea. Acest timp este ca o gură de aer ceresc pentru toată lumea. În altă dimensiune se pășește fără țigări, fără droguri, fără alcool, fără gînduri ascunse, fără ură; curat la suflet și plin de fericire căci Dumnezeu te iubește.      
Lăsați în urmă, alungați toate gîndurile care vă macină viața, căci ele reprezintă numai o pierdere de vreme! Fiți în lume, dar nu cu lumea! Cel mai important scop în viață trebuie să fie desăvîrșirea. Dacă vezi și intuiești mai mult decît cei din jurul tău nu trebuie să te fălești cu aceasta; fă totul onest și discret pentru sufletul tău, nu urmări să te observe alții. Cine se crede desăvîrșit și este plin de mîndrie, trufie sau orgoliu trebuie să înceapă totul de la început; nimeni nu se poate ridica cu aceste infecții. Dacă te afli deja pe calea desăvîrșirii, dacă îți dorești și crezi cu adevărat, mai ai vreme să te lepezi de toate aceste infecții. Dacă întîlnești la tot pasul oameni nedesăvîrșiți, nu te descuraja, ci mulțumește-le, căci ei te învață cum nu trebuie să fii.
Alexandru Ștefan