Clopotarul dacilor 86


                                        

                                             
                                                  Hrana pentru suflet
Tensiunea în care trăieşte omenirea se simte tot mai accentuat. Într-un fel sau altul, oamenii sînt nemulţumiţi, ies în stradă şi protestează, dar au o singură şi veşnică nemulţumire – nu au ce mînca. Din păcate, nimeni nu strigă că, de fapt, sîntem săraci cu sufletul; de mii de ani nu s-a mai adus nimic nou pe plan spiritual, pe altarul omenirii şi am reuşit să prăpădim şi ceea ce aveam. Toţi îşi doresc să trăiască bine, dar fără Dumnezeu – aşa ceva nu se poate, nu este posibil.
Dacă vorbim despre un pămînt nou şi un om nou, cum să realizăm acestea fără nimic nou? Se ştie bine ce soartă au avut acei care au încercat să aducă ceva diferit de dogmele celor care pretind că ar cunoaşte Adevărul. Acum, la împlinirea vremii, se vede foarte bine pe ce temelie ne-am zidit sufletul – pe corupţie, minciună, hoţie, trufie şi tot ce este mai rău în lumea asta. Dacă tot ne-am modificat direcţia spirituală după cum se schimbă cîmpul magnetic, vom deveni cu adevărat o turmă de miei, care nu ştie şi nu intuieşte unde o va duce stăpînul.
Există numai două căi:
-         Prin desăvîrşire ajungi la Dumnezeu
-         Calea  lumească, unde ne pîndeşte primejdia şi riscul că putem fi sacrificaţi.
De ce s-au temut atît de mult străinii de înţelepciunea dacică? Pentru că era imposibil să fim manipulaţi. În urmaşii adevăraţi ai dacilor s-au păstrat, cu siguranţă, aceste înţelepciuni şi vă spun cu adevărat că voi veţi fi acei care veţi salva omenirea, trebuie doar să credeţi în moştenirea voastră şi în trimisul lui Dumnezeu – Zalmoxe.
Nu mai ţipaţi că nu aveţi ce mînca, cereţi să vi se ilumineze sufletul şi doar atunci vi se vor deschide porţile Cerului. Am mai vorbit despre aceasta – noi am venit dintr-un loc fericit în nefericire, iar răul va dispărea numai atunci cînd ne vom simţi fericiţi în nefericire. Am transformat Raiul în Iad şi acum vrem un alt loc pentru că acesta nu mai este bun. Aveţi grijă, că nemulţumitului i se poate lua şi ceea ce i-a mai rămas.
Trebuie să ne tămăduim sufletul pentru ca pămîntul să învie, căci a obosit de atîta stricăciune. Dacă îi dai drumul în Împărăţia Divină unui om care gîndeşte ca un animal va lăsa şi acolo numai ruine.   
  Din informaţiile pe care le primesc înţeleg că multe puteri din acest spaţiu vor să ajute omenirea dar, din păcate, acei cu gînduri ascunse îşi doresc să piară mare parte a omenirii, pentru ca ei să stăpînească Pămîntul. Cei care cred într-o schimbare spirituală nu au acces la informaţiile care vin prin diferite canale.
Aceşti oameni egoişti bombardează lumea cu tot soiul de informaţii de alt gen pentru a nu se putea pregăti de trecere. Primii care vor fi loviţi vor fi chiar ei şi toată pleava care crede în teoria lor.
Sfatul pe care l-am primit din Civilizaţia Vodă este: foloasele materiale să nu fie mai presus decît căutarea spirituală. Nu vor avea acces la trecere acei care fac rău în mod premeditat şi se vor selecta singuri prin mizeria pe care o deţin.
În aceste clipe minunate trebuie să ne preocupe numai iraţionalul, am trăit destul pe Pămînt şi vine timpul cînd trebuie să ne înţărcăm singuri, altfel se va face cu forţa acest lucru. Noi vom trece de la mîncarea fizică la cea cu lumină şi, începînd din luna mai a acestui an, nimeni nu trebuie să mai mănînce carne, căci acest lucru va face dificilă trecerea. Gătiţi mîncarea în oale din lut şi învăţaţi copiii să bea lapte proaspăt nefiert de capră, oaie şi vacă. Folosiţi multe cereale ca să vă ridicaţi vibraţia corpului fizic, pe care trebuie să-l obişnuim ca, două zile pe săptămînă, să trăiască numai cu apă. Învăţaţi-vă să vă culcaţi pînă la ora 23 căci, în acest interval de timp, se vor produce multe  modificări ale ADN-ului. Folosiţi uleiuri nerafinate şi întrebuinţaţi ulei de peşte şi de cătină. Înainte de trecere, va fi săptămîna cînd se va mînca numai colivă – o parte va fi lăsată celor care rămîn, iar alta va intra în ritualul nemuritorilor.
Alexandru Ştefan