Clopotarul dacilor 164





Luîndu-mi rămas bun de la valurile mării,  m-am întîlnit din nou cu bătrînul munte, care mă aștepta plin și încărcat cu fructele sale de pădure. Printr-o negură ca-n povești, am ajuns la poarta dragonului, unde vechiul prieten – ciobanul – stătea sprijinit în toiagul său cioplit din lemn de corn. Cu un salut prietenesc, mă întreabă:  Ai venit pe norul plutitor? Zic: dacă oile dumitale fac parte din acest nor plutitor, atunci, da.
Oile nu se schimbă niciodată, au rămas la fel de blînde și bune după cum au fost create de la începutul lumii. Mai rău este că lumea s-a schimbat, unii au ajuns să iubească mai mult animalele decît semenii.
Cu acest gînd, m-am retras în liniștea naturii și m-am adresat, în meditația mea, către Civilizația Vodă cu următoarele întrebări:
De ce noi, pămîntenii, nu sîntem capabili să ne demonstrăm supremația prin concurență cinstită, ci luptăm și ne doborîm unii pe alții prin violență?
Ființele care nu pot păstra în adîncul sufletului esența dată de către Divinitate se transformă în roboți programați de societate.
De ce unii oameni, după un eșec în viață, se schimbă în direcția răului?
De fapt, nu se schimbă deloc, pur și simplu se trezește partea nedesăvîrșită din ei, adică ceea ce au mai mult în suflet. Este posibil ca acești oameni să fi avut așteptări mari de la tot ceea ce au făcut în viață, altfel spus - totul a fost condiționat. Iubirea este iubire, fie că iubești animalele sau oamenii. Animalul este unicul care i se supune în totalitate omului și de aceea nu are pretenții către el. Dacă soarele ar aștepta ceva în schimb de la oameni, nu ar mai răsări – cam așa trebuie înțeleasă iubirea.
Ce ne-ați fi întrebat voi, cei din Civilizația Vodă, pe noi – trăitorii Pămîntului?
De ce nu vă țineți de cuvînt? De ce gîndirea voastră este atît de fatalistă? De ce distrugeți pădurea și natura? De ce vă lăsați amăgiți? De ce nu apărați Adevărul? De ce fumați și beți alcool? De ce sînteți violenți?
Mulțumesc, cred că este de ajuns pentru astăzi, am înțeles că și voi aveți multe întrebări pentru noi. Cum să ne organizăm viața ca să devenim mai buni și de unde începe această deviere către cădere?
Începeți să apărați aceste valori din întrebările de mai sus și multe probleme din viața voastră vor dispărea. Analizați tot ceea ce conduce spre prăbușirea sufletului și schimbați totul la 180 de grade. Devierea începe din momentul cînd ființa umană se simte în totalitate liberă. Dacă libertatea obținută nu are un suport spiritual, fiecare crede că poate să facă ce vrea. Astfel procedează și marile state – cotropesc țările mai slabe fără a avea remușcări.
De cînd credeți că va începe reforma spirituală a Pămîntului?
Anul 2013 este un moment crucial pentru Pămînt, multe lucruri s-au schimbat la voi, dar nu toți sînt pregătiți pentru a percepe schimbarea. Mama-Pămînt așteaptă răbdătoare să i se trezească copiii, pentru a putea să-și modifice în totalitate cîmpul magnetic.
Ce rol are acest cîmp magnetic și ce însemnătate are pentru oameni și pentru Pămînt?
Schimbarea polilor magnetici oferă Pămîntului posibilitatea de-a se odihni și regenera. Materia, avînd memorie, se reface în totalitate, adică toată benzina și motorina pe care le-ați  consumat vor fi adunate de cîmpul magnetic, în altă parte. Oamenii din deșert, care nu au avut experiența de-a trăi la minus 40-60 de grade, vor avea această posibilitate.
Odată cu schimbarea polilor magnetici se modifică și aura omului?
Aura ființei umane este ceea ce a dobîndit sufletul, în plan spiritual. Schimbarea bruscă a cîmpului magnetic va afecta toată clima de pe Pămînt. Culoarea aurei va juca un rol important atunci cînd se va dezlănțui natura. Oamenii care au aura foarte joasă pot fi loviți ușor de fulgere sau cataclisme. România va trece cu bine de încercările acestui an. Dar, nu uitați că cel mai bun scut este aura omului, care se întărește prin desăvîrșire.
De ce Pămîntul și omenirea trebuie să treacă prin cataclisme?
Cîmpul magnetic este coordonatorul stihiilor și menține în echilibru Pămîntul. O mică perioadă, pînă cînd se stabilește o altă ordine a cîmpului magnetic pe Pămînt, stihiile își fac de cap.
Alexandru Ștefan