Clopotarul dacilor 162





După ultima convorbire cu voi, cei din Civilizația Vodă, am rămas cu un gol în suflet căci nu v-am întrebat cum putem noi, oamenii de pe Pămînt, să descoperim această taină a călătoriei în timp?
Calculați timpul în formă cilindrică, nu în linie dreaptă după legile voastre din spațiul limitat. În linie dreaptă, matematica nu va da niciodată un răspuns perfect. Voi priviți obiectul, apoi îl măsurați și îl evaluați; cînd vă apropiați de spațiul stabilit, cifrele vă deschid alte orizonturi. În fiecare dimensiune, ritmul și viteza sînt diferite. La noi, călătoria în timp se bazează pe viteza gîndului emis. Dacă ați putut ajunge pe Lună prin cunoștințele pe care le-ați obținut, folosiți-vă de asteroizii care trec prin apropierea Pămîntului, pentru a sfredeli spațiul. Dar, este important ca, în acest spațiu gol, să fie introdusă o rază de laser. Cosmosul este ca un organism viu – cînd te rănești la mînă, tot corpul se implică pentru a tămădui rana. Orice obiect care traversează spațiul este ca o bulversare a întregului Cosmos. Cînd cade un asteroid sau dați startul unei nave spațiale, Cosmosul se micșorează. Raza introdusă în tunelul care este sfredelit de asteroidul căzător sau de nava spațială trimisă în Cosmos  nu-i permite materiei să se închidă. Toată materia din Univers are memorie și se reface în totalitate. Depistați locurile de pe Pămînt unde cîmpul gravitațional este foarte mic ca să puteți practica teleportarea. Este important ca, în dimensiunea unde vreți să călătoriți, cîmpul gravitațional să fie mai mare ca să vă poată absorbi canalul.
Noi am știut cîndva toate aceste lucruri sau voi sînteți din viitor?
Pămîntul este o planetă care îi ademenește pe toți locuitorii din spațiul cosmic. În mod paradoxal, voi sînteți din viitor, noi am venit cîndva pe Pămînt și am construit orașe, folosind toate descoperirile tehnice ce existau în Univers. Pămîntul este ultima fază, unde ființa umană își construiește corpul fizic după asemănarea Creatorului.
Ce fel de energie trebuie să folosim ca să accesăm alte dimensiuni?
Aveți nevoie de o sursă de energie care produce vibrații în canalul de pornire. Toate piramidele care mai stau în picioare au fost centrale ce produceau energie prin pulsarea ritmică a apei.
Dacă noi sîntem din viitor, cum explicați faptul că voi sînteți atît de avansați față de noi?
Corpul nostru fizic funcționează ca un fel de robot, nu  deține calitățile pe care le aveți voi. Voi trăiți și cunoașteți toate stările Divine, vă asigur că este mai mult decît să fii ca un robot performant. Numai pe Pămînt poți descoperi iubirea, care va învinge – treptat – ura dintre oameni. Noi am descoperit tot ceea ce putea fi descoperit în domeniul tehnicii, dar visul nostru este să avem și noi un corp ca al vostru. Sperăm că împreună vom reuși, doar sîntem strămoșii voștri.
De ce nu ați rămas împreună cu noi, dacă ați pregătit atîtea pe Pămînt?
Toți oamenii de pe Pămînt au venit de pe diferite planete, avînd diferite corpuri. Noi am fost primii care am descoperit planeta Geea, ADN-ul nostru prevalează pe Pămînt. Sîntem pregătiți - și noi și voi – pentru a duce la bun sfîrșit ideea cu care am venit cîndva pe Pămînt. Sîntem legați prin destin unii de alții. Voi lucrați într-o direcție, iar noi – în alta. În spațiu, nimic nu se petrece întîmplător.
Cînd și cum a început acest conflict dintre oameni?
La început, toate civilizațiile au contribuit la venirea și pregătirea Pămîntului pentru o viață nouă și un om nou. Acest corp pămîntesc arată în ce este ancorat mai mult sufletul omului. Pe măsură ce oamenii de pe alte planete au preluat calitățile corpului fizic s-a văzut  și nedesăvîrșirea din fiecare civilizatie. Acum, Sus, se decide care dintre civilizațiile venite cîndva pe Pămînt a avansat mai mult din punct de vedere spiritual. Fiecare  civilizație speră să ia primul loc, acest trofeu oferă posibilitatea de-a guverna întregul Univers. Restul se vor întoarce înapoi, pe planetele de pe care au venit.
Voi ce credeți, trebuie să ne pregătim bagajele sau avem și noi o mică șansă?
Ar trebui să vă gîndiți mai mult la desăvîrșirea sufletului și mai puțin la părăsirea Pămîntului. Sigur că aveți o șansă, noi sperăm ca voi să deveniți și marea noastră șansă.
Alexandru Ștefan