Clopotarul dacilor 183

Omul nedesăvîrșit umblă tot timpul supărat, convins fiind că, în această supărare, poate cerși ceva de la Dumnezeu. Parcă ar fi prea simplu, să avem tot ce ne dorim doar întinzînd mîna… Tot ce ne-a lăsat Zalmoxe drept moștenire pentru desăvîrșirea sufletului ne poate fi de mare folos. Însă, mulți dintre noi am cam uitat de la ce anume să începem și cum se atinge desăvîrșirea. Străbunii spuneau că păcatul nu dispare dacă îi tai capul omului. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Cu cît mai mult descoperim Pămîntul cu atît mai tare ne convingem că civilizațiile care au trăit înaintea noastră au fost mult mai avansate decît noi. De ce nu reușim să ne ridicăm la nivelul lor?
Voi veniți dintr-o dimensiune unde ceasul vostru biologic este de 25 de ore. Inițiații acestui tărîm cunoșteau foarte bine această taină de la Zalmoxe. Acei ce atingeau iluminarea pe Pămînt erau luați de către Zalmoxe în subteran pentru trei ani de zile. În subteranele din munții Carpați, ființa umană era ferită de razele ultraviolete ale soarelui și de influența lunii. În acea liniște primordială, inițiații intrau în ritmul normal al ceasului biologic, care le dădea posibilitatea să acceseze tainele din cel de-al 25-lea ceas.
Dar, de ce nu ne-au dezvăluit aceste taine în dimensiunea din care am venit și sîntem nevoiți să trăim într-o dimensiune de 24 de ore?
Nici unul dintre voi nu a venit în această dimensiune nepregătit, adică vi s-a dezvăluit totul. Aici, puneți în practică ceea ce ați învățat și trebuie să depuneți efort pentru a vă aminti ce ați știut bine cîndva. Mulți dintre voi cunoașteți soarta copiilor ce primesc totul de la părinți, devenind leneși și neputincioși. Societatea voastră este mult prea…dădăcită, sînteți comozi și dependenți de lucrurile ce vă produc plăcere în plan fizic. Un suflet care consideră Pămîntul ultima treaptă a evoluției sale înseamnă că nu a trăit deloc.
Ce se ascunde în ceasul pe care nu îl avem în această dimensiune?
Observați cîte lucruri se dau peste cap cu simpla trecere la ora de iarnă. A trecut multă vreme pînă cînd ați intrat în acest ritm de 24 de ore. În subconștientul vostru se păstrează informația ritmului primordial și, imediat ce ființa umană cade în mediul ei primordial, totul se deblochează. Dar, trebuie să știți un lucru important – nimeni nu va fi adus înapoi dacă nu își pune cunoștințele în practică. Somnul și călătoria în timp îi dau omului alte informații, intrînd în ritmul biologic al celor 25 de ore. Cu toți sateliții săi, omenirea a pierdut din vedere cometa Ison. Dacă cineva ar fi stat în subteran, în starea ritmului celor 25 de ore, informația ar fi fost completă.
Ce rol îndeplinește cometa Ison? Este ceva mai mult decît un alt bolovan de gheață?
Civilizațiile mai avansate sfredelesc spațiul cu diferite comete, pentru a ajunge mai ușor acolo unde și-au propus să aterizeze. Gheața ce se împrăștie este utilizată ca și combustibil, așa că, odată cu apariția acestei comete, vă puteți aștepta și la oaspeți din alte dimensiuni.

Alexandru Ștefan