Clopotarul dacilor 185



        Străbunii ne reamintesc că numai pacea primordială din sufletul nostru ne poate apăra de răul care ne înconjoară. Această pace trebuie să fie zidită din lumină căci doar pacea poate apăra Adevărul. Din cauza necunoașterii am adus sufletul într-o mare belea din care nu știm cum să ieșim. Cu aceste frămîntări și întrebări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Am înțeles și conștientizat că, dacă nu schimbăm ceva în curînd, putem ajunge la nivelul energetic al animalului. De la ce și cum să ne ridicăm din această mocirlă?
Entitățile care au venit cîndva din alte dimensiuni pe Pămînt cu scopuri nobile și s-au înglodat în nedesăvîrșirea oamenilor încă mai cunosc drumul spre casă. Fiecare popor care s-a format de-a lungul timpului ca stat independent a avut un Avatar adică un zeu. Ridicarea unui popor începe de la regăsirea rădăcinii din care s-a zidit. În primă fază, o entitate înaltă este recunoscută de emanațiile sale, cinci dintre acestea formînd nucleul. Pămîntul este ghidat și păzit de uniunea celor cinci civilizații din alte dimensiuni. Dar, trebuie să știți că există și civilizații care abia așteaptă să vă înecați în propria cădere.
Dar, ce se întîmplă cu popoarele care nu-și regăsesc rădăcinile și Avatarul?
Înseamnă că au intrat în ignoranță totală și treptat vor fi înghițite de către poporul care le-a întins plasa.
Care sînt primii pași de eliberare din mrejele haosului?
Avatarul, împreună cu nucleul, găsește tărîmul și portalul dintre strămoșii mai avansați și acei care caută desăvîrșirea. Între tărîm și dimensiunea strămoșilor trebuie descoperit Duhul muntelui, care face legătura între cele două părți. Un reprezentant al celor cinci este prezentat de către Avatar, Duhului.  Treptat, după o oarecare perioadă de timp, se deschide hotarul dintre tărîmul celor care caută și strămoșii mai avansați. Prima etapă este cea mai grea pînă cînd se stabilește armonia dintre om și natură. Cînd natura se asigură că acest suflet este curat și nu reprezintă un pericol îi destăinuie semnele. Pe dimensiunea tărîmului se formează o aură protectoare unde pot trăi numai sufletele care caută cu adevărat desăvîrșirea. Nu vă amăgiți că vă puteți desăvîrși în lumea în care trăiți, iluzia vă poate convinge doar că ați acumulat datorii ale destinului, nimic altceva.
Dar, oamenii care ajung pe tărîmul desăvîrșirii au venit tot din lumea aceasta, nu-i așa?
Nimeni nu vă spune unde și cum să trăiți, este doar o alegere a sufletului. Îndrumarea este pentru acei ce caută, cei care stau pe loc cunosc totul și învață pe toată lumea… Pe marele drum al istoriei omenești puteți întîlni numai răscruci unde au fost uciși oameni nevinovați.

Alexandru Ștefan