Clopotarul dacilor 184


Încet, dar sigur, iarna s-a așezat pe tronul său de regină și s-a apucat de înălbit întreg pămîntul cu neaua ei. Cine este pregătit se bucură căci se odihnește o perioadă de timp, iar pămîntul are o pauză să se regenereze. În această liniște primordială, mă urmăresc niște întrebări la care sper să primesc răspunsurile din Civilizația Vodă.
De unde și cum a început degradarea lumii?
Toți trăitorii din Marele Univers trec prin testul Creatorului. Zeii care au venit pe Pămînt au avut, la rîndul lor, de trecut prin propriul examen. Mulți zei s-au amestecat cu oamenii și, necunoscînd consecințele, au rămas prizonieri în acest spațiu. O perioadă de timp – pînă la amestecarea raselor – ei au guvernat Pămîntul și se bucurau că omenirea învață de la ei desăvîrșirea. Amestecul sîngelui (amestecul raselor) a infectat ADN-ul ființei umane cu diferite boli și programe distructive. La începutul Creației, ADN-ul pămîntenilor era asemănător cu al zeilor, dar amestecul sîngelui a condus la dispariția ultimilor regi veniți de Sus.
Dacă toate rasele aveau același ADN de unde au apărut infecțiile?
Este corectă întrebarea, dar fiecare rasă avea propriul nivel de evoluție. Europa voastră este un continent mai bătrîn decît altele și, dacă nu veți lua măsuri de protecție, în locul vostru vor veni alții.
Ce consecințe poate suporta omenirea dacă această degradare nu este stopată?
În primă fază, creierul omului se micșorează și, treptat, ființa umană se va întoarce în corp de animal. Va fi pentru voi o mare surpriză să aflați că, de fapt, nu omul provine din maimuță, ci maimuța provine din om. În această degradare a omului, Cosmosul încearcă să schimbe traiectoria omenirii, aducînd pe Pămînt așa-numiții copii indigo. Ei au misiunea de-a construi o punte între lumea veche și lumea nouă. Acei foarte puțini oameni, care au rămas pe linia de plutire trebuie să elimine, cu ajutorul geneticienilor – afecțiunile ce distrug ADN-ul uman. În acest moment, știința nu ar trebui să se concentreze asupra modificării genetice a alimentelor, ci să încerce să scape omenirea de un mare dezastru. Cu ajutorul geneticienilor se poate trata orice boală considerată incurabilă, se pot elimina din structura ADN-ului programe precum moartea sau bătrînețea.
Înțeleg că degradarea ne poate transforma în animale. Dacă această maimuță se trezește, într-o zi, cu un buton nuclear în mînă, ce se va întîmpla cu noi?
În primul rînd, trebuie să conștientizați că acest lucru se poate întîmpla și, în această situație, acei care sînt treji vor trece, împreună cu copiii indigo, într-o lume nouă. În trecutul foarte îndepărtat al Pămîntului, ADN-ul oamenilor uriași s-a apropiat – din cauza decăderii – de cel al dinozaurilor și, în final, au fost cu toții nimiciți. Acum, ADN-ul vostru coincide, în proporție de 99% cu ADN-ul primatelor, ceea ce înseamnă că vă îndreptați cu pași siguri spre această specie. Repetăm că salvarea omenirii poate veni de la oamenii de știință din domeniul geneticii.
Ce ne deosebește de maimuță, ce reprezintă acel 1%?
Voi încă mai încercați să ieșiți din situația în care vă aflați, încă mai vreți să vă ridicați.

Alexandru Ștefan