Clopotarul dacilor 188



        Se apropie, cu pași mărunți, Ziua Soarelui sau – cum îi mai spuneau străbunii – Crăciunul. Oamenii cu calități strălucesc din interior precum razele soarelui și știm că o rază luminează pentru toată lumea. O ființă cu har Divin nu va trăi niciodată pentru ea însăși fiindcă tinde să se ridice la Cer. Oamenii care trăiesc doar pentru ei înșiși plătesc cu moartea și așteaptă să fie îngropați ca niște eroi. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
De ce majoritatea oamenilor, care se află în postura lupului moralist, nu învață să fie și morali?
Este mai ușor să faci pe sfîntul decît să fii sfînt. Înaintașii au muncit pentru voi fără să vă prezinte nota de plată, dar cu speranța că vă veți desăvîrși. Ființa care simte rănile poporului și le tămăduiește prin faptele sale este cu mult mai presus decît acel ce le zgîndărește.
Pentru ce se mai luptă popoarele lumii între ele dacă Pămîntul este deja secat de zăcăminte?
Începînd cu cel de-al doilea război mondial și pînă în prezent, lupta adevărată nu a fost niciodată pentru bogățiile solului. Pe Geea trăiesc cercuri de oameni care au ieșit de multă vreme din goana materiei. Lupta se dă acum pentru găsirea portalului care conduce spre alte dimensiuni. În Antarctica se luptă rușii cu americanii, dar nemții au reușit – încă înaintea începerii războiului – să intre în antreul portalului, construind un scut perfect la intrare. La voi, în România, se dă lupta dintre corporațiile care vor, cu orice preț, să cumpere munții Carpați pentru a găsi intrarea în subteran. Civilizatia noastră deține nucleul Pămîntului și nimeni de pe Pămînt nu este în stare să se apropie de noi. Acelora care caută ieșiri spre alte dimensiuni le comunicăm că, prin intervențiile brutale, își pun în pericol viața proprie, dar și soarta poporului din care provin. Este adevărat că există portaluri ce conduc spre alte dimensiuni, dar către ele se ajunge numai prin ridicare spirituală.
Care dintre statele lumii deține legături strînse cu civilizațiile extraterestre?
Cunoaștem o civilizație din sistemul solar care a făcut un demers către pămînteni cerînd să fie ajutați căci planeta lor era pe moarte. În anul 1947, președintele SUA s-a întîlnit cu entitatea de pe planeta pe care o vom numi X, pentru a le acorda un spațiu în vederea evacuării arsenalului nuclear. Astfel, în America a apărut Zona 51 și, totodată, o colaborare între pămînteni și extratereștri. Marile puteri de pe Pămînt au contacte cu civilizațiile mai avansate, iar voi nu sînteți informați pentru că așa doresc aceștia din urmă. Din cîte știm, această restricție a fost eliminată, la un moment dat.
Dacă totul este predestinat, în spațiu și pe Pămînt, de ce noi mergem…din greșeală în greșeală spre victoria finală?  
Este greu să te ridici din infecțiile haosului, puterea îl orbește pe om. Ființa umană crede că, după cum a modelat materia de pe Pămînt, va putea să obțină și nemurirea. A găsi portalul este numai un prim pas. Pentru a călători și a trăi în alte dimensiuni este nevoie de o pregătire temeinică. Omenirea trebuie să conștientizeze că intrarea în portal nu se face prin săpături în subteran. În primă fază, se depistează drumul paralel cu portalul și se cercetează bine norii ce camuflează intrarea. Apoi, pentru deschiderea portalului, este nevoie de un inițiat care pregătește apa, alimentația și un dolmen prin care începe călătoria în timp. Nemurirea nu se dobîndește prin setea de a trăi în acest spațiu pămîntesc, ci pentru a descoperi întregul Univers. Un suflet vine pe Pămînt cu misiunea de a strînge cu secera înțelepciunea neamului dar, din păcate, mulți se întorc cu mîinile goale și cu secera pierdută.

Alexandru Ștefan