Clopotarul dacilor 193



O mică parte a lumii a ascuns toată înțelepciunea primordială pentru a-și putea manipula semenii. Înțelepciunea te face să te supui ție însuți, nu este nevoie de multă minte pentru a manipula o lume flămîndă și întunecată. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Este adevărat că există un grup de oameni care manipulează toată lumea de pe Pămînt?
Nedesăvîrșirea conduce la împărțirea materiei. Rasele umane au fost amestecate în mod intenționat pentru a-și pierde credința și vigilența. Acei care au contribuit la distrugerea tuturor religiilor de pe Pămînt sînt cezarii de la Roma, iar cuibul ce manipulează omenirea se află la Londra. Distrugînd omenirea, cezarii au vrut să ajungă în locul zeilor, iar englezii încearcă să conducă lumea prin manipulare. Nimic nu s-a schimbat - așa-zisul trimis al lui Dumnezeu se află la Roma, iar englezii sînt prezenți în orice conflict de pe Pămînt. Performanța voastră de astăzi vă înstrăinează – încet, dar sigur – de viață cînd, de fapt, ar trebui să vă performați după tot ceea ce vă oferă viața. Prea ușor înghițiți tot ce vi se propune, acest lucru înseamnă de fapt manipulare. Unii încearcă să acumuleze cunoștințe esoterice pentru ca manipularea lor să fie mai eficientă. Toți acei ce se ocupă de manipulare vor ajunge, prin reîncarnare, în locul manipulaților.
Este posibil ca acești oameni, necunoscînd o instanță mai mare decît ei, să se considere Dumnezei?
Ei dețin toată informația legată de evoluția omenirii pe Pămînt. Pur și simplu, au văzut că nu se mai întorc acei din alte dimensiuni care au îmbunătățit ADN-ul uman. Este posibil ca ei, în adîncul sufletului, să se îndreptățească, considerîndu-se moștenitorii unei civilizații mai avansate.
Poate au nevoie de ajutor? Fără guvernare, omenirea ar ajunge la haos?
Scopul civilizațiilor mai avansate a fost ca voi să vă ridicați prin propriile puteri. Așa cum un părinte nu-și lasă copilul nesupravegheat, la fel sînteți și voi monitorizați. Pe cei care se simt mai avansați decît semenii lor îi sfătuim să se concentreze asupra ființei umane pentru a-i trezi capacitatea electrica din interior. Fiecare ființă umană poate declanșa din interiorul corpului fizic, prin intermediul unor anumite tehnici, energie electrică de  100 watti. După o serie de exerciții, capacitatea electrică a corpului fizic poate ajunge la 340w. Această minunată centrală electrică în care trăiește sufletul vostru poate funcționa liber atît în aer cît și pe Pămînt, alimentîndu-se numai cu lumină. Voi trebuie să descifrați întreaga informație lăsată în interiorul vostru de către civilizațiile mai avansate, pentru a evolua fără mari abateri. Priviți-vă semenii ca pe niște prieteni și ajutați-i să se desăvîrșească. Sprijiniți financiar cercetările geneticienilor și îndreptați-vă căutarea spre planeta Venus căci de acolo ați primit cel mai mare ajutor genetic.
Războiul  care se va declanșa în curînd mocnește deja în Europa. Rușii, care nu au încredere în nimeni, se vor activa după jocurile olimpice de iarnă. Planul celor care manipulează lumea este imposibil de oprit, dar cu siguranță vor plăti pentru ceea ce vor face.

Alexandru Ștefan