Clopotarul dacilor 196

       
   Cînd și cum au dispărut civilizațiile Antlantida și Lemuria...nu am găsit nici o instanță pe Pămînt care să poată răspunde la aceste întrebări. Se descoperă orașe întregi sub apă și, din păcate, cunoștințele pe care le deținem nu ne ajută decît la stabilirea perioadei în care au fost construite. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Cine sîntem noi, de unde am apărut pe Pămînt?
Cel mai avansat animal care a existat vreodată pe Pămînt a fost dinozaurul. Treptat, această reptilă a suferit mutații genetice și nu s-a mai putut înmulți prin depunerea de ouă. După un timp, acest animal a devenit mamifer, ceea ce a constituit legătura dintre ADN-ul civilizațiilor avansate și cel reptilian. Pe Pămînt, după îmbunătățirea ADN-ului adus de către extratereștri, s-a născut un om asemănător civilizațiilor din Univers. Omenirii i s-a dat posibilitatea de-a se folosi de toate descoperirile științifice existente în lumile mai avansate. Sufletele umane au supraviețuit în liniște și pace o mare perioadă de timp, pînă cînd au început să-și împartă Pămîntul. Cînd s-au agravat conflictele, fiecare a scos din dotare armamentul moștenit de la civilizațiile mai avansate. Pămîntenii nu și-au dat seama care vor fi consecințele și s-au distrus, în mod inconștient, unii pe alții. Aceste șapte miliarde de oameni provin din sufletele rămase după confictul nuclear. Multe civilizații avansate au depozitat cîndva pe Pămînt arsenalul lor nuclear. Conflictul nuclear declanșat de pămînteni a fost cel mai mare dezastru existent vreodată în Univers. De aceea, de cîte ori apare un nou conflict între națiuni, sînt observate imediat OZN-uri. Dacă civilizațiile avansate nu ar veghea asupra Pămîntului, acesta ar fi fost distrus de multă vreme.
Care este scopul extratereștrilor în dimensiunea noastră?
Tot Universul constituie un întreg, dacă se produce o perturbare în orice colț al Universului se declanșează alarma universală. Așa cum voi călătoriți în diferite țări, la fel și civilizațiile avansate călătoresc de pe o planetă pe alta. Cei care vă vizitează se străduiesc să nu deranjeze nimic în dimensiunea voastră fiindcă orice greșeală comisă aici va rezona automat în dimensiunile lor.
Ce putem face noi, pămîntenii, ca să ne ridicăm la nivelul vostru?
În primul rînd, trebuie să aveți un suflet liber, care poate da naștere unui simț de unitate. Fiecare neam are ca moștenire o înțelepciune de la un strămoș din civilizațiile mai avansate. Frăția care ne leagă ne face să fim solidari cu voi și să vă îndemnăm să muncim împreună. Noi nu sîntem un pericol pentru voi, cel mai mare obstacol dintre noi și voi este nedesăvîrșirea voastră. Ieșirea din această capcană se face prin muncă spirituală, un strămoș te va mustra întotdeauna cînd este cazul, dar oricum te va binecuvînta.
Va veni clipa cea mare cînd vom fi împreună?
Pentru noi, cea mai mare bucurie ar fi să trăim împreună, fără restricții cosmice. Noi vă așteptăm cu drag în marea noastră familie și fiți siguri că nimeni nu o să vă întrebe unde ați fost, ci doar ce ați adus.

Alexandru Ștefan