Clopotarul dacilor 237

    
     Sincer să fiu, științele exacte nu au fost niciodată pasiunea mea, convins fiind că se nasc oameni geniali pentru așa ceva. Dar, totuși, observînd ultimele descoperiri neclare în legătură cu formarea Universului, am hotărît să aflu mai multe de la prietenii mei din Civilizația Vodă.
         Prin ce mjloace noi, pămîntenii, putem să pătrundem în civilizațiile mai avansate fără să întîmpinăm probleme?
Voi puteți ajunge în alte dimensiuni cu ajutorul neutrinilor, care sînt de origine astrofizică. Neutrinii sînt de trei feluri:
-         Independenți-împliniți
-         Liberi, încărcați cu lumină
-         Curioși ,încărcați cu materie densă, întunecată.
Deci, totul se împarte după informația din clopotarul precedent – conștiință, lumină și întuneric. Aveți toate posibilitățile să îi ademeniți și să-i puneți în slujba voastră. O navă spațială acoperită cu o plasă din neutrini vă poate aduce în orice dimensiune din Univers prin puterea gîndului. Marea Mediterană și Marea Neagră sînt cele mai bune locații prin care circulă neutrinii. Datoria cercetătorilor voștri este să găsească locul perfect unde se așterne plasa, care se încarcă cu nucleele ce trec prin filtrul Pămîntului. Plasa trebuie să dețină memorie și să-i fie montată ideea; altfel spus, factorul uman îndeplinește rolul neutrinilor independenți. Numai în astfel de situații neutrinii ce se află în curs de dezvoltare se vor supune ideii care este montată în plasa de pe fundul mării. Pînă cînd neutrinii devin independenți, se împart în două genuri, adică modulele optice trebuie să fie împărțite în 12 și 12 pentru ca, în total, să fie 24 de mii. Această înaltă energie vine din soare, filtrată de măduva Pămîntului și, ionizată de către apă, alimentează mai multe dimensiuni ale Universului. În anul 2015, omenirea va face un salt către alte dimensiuni prin descoperirea unei noi surse de energie. Fizica astroparticulelor trebuie combinată cu alchimia, altfel veți bate pasul pe loc. Cosmologia trebuie să fie susținută de astrofizică și metafizică ca să puteți intui Legile Universului.
Toate sînt lîngă voi și la îndemîna voastră,trebuie doar să știți ce vreți cu adevărat și, dacă vor fi nobile căutările voastre, totul se va deschide. Neutrinii pe care îi căutați pot fi depistați cu ușurință în Marea Neagră căci este mai bine poziționată spre focarul ce produce explozii de raze gamma. Instituțiile voastre care studiază diverse științe funcționează în medii închise și prea puțini oameni au acces la informații. Marile descoperiri vin din alte dimensiuni prin intermediul oamenilor de știință. Fiți mai sinceri cu voi înșivă și atunci informațiile ce pot schimba lumea în bine vor veni șirag de la noi prin intermediul copiilor indigo, care sînt pregătiți pentru astfel de misiuni.  

Alexandru Ștefan