Clopotarul dacilor 239

         


     Am încercat să înțeleg ce semnificație are acea prevedere din Biblie, care îndeamnă oamenii, la botezul unui copil, să se lepede de Satana. Oare ce legătură are Satana cu nașterea unui copil? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, către prietenii din Civilizația Vodă.
Nemurirea este un dar al Divinității, ce trebuie confirmat prin muncă înverșunată. Așa cum un rege își pregătește fiul pentru a conduce poporul, la fel și Dumnezeu își îndeamnă fiii nemuritori să-și construiască un corp veșnic. Tainele care conduc spre nemurire sînt transmise prin intermediul unui eon format din energiile masculin și feminin.
Ce vrea, de fapt, Dumnezeu de la noi, trăitorii acestui Pămînt?
Să aducă dumnezeirea în acest spațiu și să facă Pămîntul, cu toate sufletele ce viețuiesc în acest spațiu, o parte din Împărăția Sa. Văzînd că voi nu mai reușiți să vă ridicați din cauza ignoranței, s-a decis ca iluminarea să vină de Sus. În prima fază, vor apărea oameni asemenea Creatorului, apoi va fi iluminată întreaga dimensiune. Ființa umană are datoria – în calitatea sa de microcosmos – să se integreze în armonia întregului fără a crea probleme. Trebuie să știți că cei ce nu vor dori să iasă din ignoranță vor deveni una cu pămîntul. Creatorul va lua parte la viața cotidiană a oamenilor, pentru ca aceștia din urmă să devină oameni-dumnezei. Cunoștințele din întreg vor avea prioritate și vor fi deasupra minții, implicînd cinci trepte de trecere în acest spațiu. Voi ați parcurs două trepte în această dimensiune a Pămîntului (viața și corpul fizic) și v-ați oprit în cea de-a treia treaptă – mintea. Pentru ca acest spațiu să devină parte din întregul absolut este necesar ca ființa umană să părăsească nivelul minții spre conștiința supremă, pentru a intra în blajinătatea nivelului pur. Aceste două nivele vor contribui la ridicarea sufletului uman din dualitatea materiei. Numai în dimensiunea minții este prezentă iluzia, care dă bătaie de cap dreptății și adevărului. Pămîntul va deveni o parte activă a Puterii Supreme, ce vine cu deviza: cunoaște-mă n totalitate. Sufletul, împreună cu forma corpului fizic, vor fi ridicate la nivelul duhului și vor alcătui un întreg.
Dacă îmi permiteți, vă rog să ne întoarcem la grijile noastre românești și să vă întreb: în ce direcție merge țara noastră?
România este urmărită din mai multe părți pentru a fi dezmembrată ca stat. Trebuie să știți că un pămînt este orcrotit de radiațiile solare numai atunci cînd deține zăcăminte de aur. Aceste zăcăminte formează un scut ce trebuie păzit de întregul popor. Altfel spus, dacă vi se ia tot aurul, pămîntul vostru se va transforma într-un deșert. Noi am mai transmis mesaje către Rusia - că nu este de dorit să intre în conflict cu locul de unde au roit căci vor pătimi foarte mult.
Pe viitorul președinte al României îl sfătuim să dea o mînă de ajutor președintelui Putin pentru ca acesta să poată vedea lucrurile din centrul lumii. Ungaria se folosește de Rusia pentru a-și anexa teritorii pe care se consideră stăpînă căci, din păcate, nu a reușit să iasă din energia de cotropire. Pentru Ungaria și România, anul 2015 va fi cel mai greu din istoria lor, ca state vecine. Politica și viziunile președintelui rus se vor schimba la 180 de grade, în sens pozitiv. Prin Republica Moldova, România poate juca un rol important în stabilirea unei păci trainice, în această zonă a Mării Negre.

Alexandru Ștefan