Clopotarul dacilor 240




Luna octombrie a cedat cam repede în fața iernii, dar, la munte, covorul din frunze ruginii încă mai este așternut pentru Regina Toamnă. Toate fructele și legumele pe care ni le dăruie natura reprezintă o mare sursă de energie pentru a ne întreține corpul fizic. Dar, ultimele descoperiri științifice ne demonstrează că, din ceea ce consumă ființa umană în timpul zilei, corpul fizic poate rezista numai două-trei ore de lucru. Întrebarea mea este: din ce sursă de energie se încarcă omul pentru o bună funcționare în acest spațiu? Cu aceste frămîntări și întrebări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Trebuie să știți că cel mai important furnizor de energie pentru corpul fizic este somnul. Voi cunoașteți numai patru nivele, dar cel mai important, care furnizează energie corpului fizic, adică cel de-al cincilea nivel, rămîne necunoscut lumii voastre. Creierul vostru funcționează pe baza celor două energii ce guvernează Universul – yin și yang. În timpul zilei, ființa umană funcționează ghidată mai mult de emisfera stîngă a creierului, iar în timpul somnului este condusă de emisfera dreaptă, care o și încarcă cu energia necesară. Alimentația din timpul  zilei este o completare a bateriilor voastre pe care nu le-ați putut încărca în timpul somnului. Visele din cele patru nivele omenești sînt strict legate cu viața voastră din acest spațiu, iar visul din cel de-al cincilea nivel este legat de viitor. Dacă, în timpul zilei, ați ști cum să vă programați somnul pentru a vă trezi brusc din cel de-al cincilea nivel, ați cunoaște în totalitate viitorul și destinul omenirii de pe Pămînt. Al cincilea nivel este cunoscut, în lumea voastră, ca starea de comă. Omul se ascunde în acest nivel atunci cînd nu mai poate suporta durerea și, văzînd ce viitor îl așteaptă, nu mai dorește să iasă din acea stare. Pentru ființa umană, somnul a fost și este o poartă importantă către dimensiunile necunoscute. Cele mai mari probleme legate de sănătatea omului sînt cauzate de dezechilibrul somnului dintre cele cinci nivele. Pacienții care își văd viitorul în starea de comă și încearcă să încarce cît mai multă energie în emisfera dreaptă a creierului trebuie să fie conștienți că somnul poate să dispară complet din viețile lor. Este destul de mare numărul celor ce au acces la cel de-al cincilea nivel de somn dar, neștiind că el există, dorm...din toate punctele de vedere.
Cum putem noi, trăitorii acestui spațiu, să intrăm perfect în cele cinci nivele de somn și cum putem restabili ordinea lui?
Cei mai mulți pămînteni trăiesc și dorm între starea de veghe și starea de ațipeală, avînd senzația că, dacă dorm bine, pierd ceva din viața lor. Mai sînt și cei care trăiesc între lipsa de somn și somnul profund, adică nu mai au puterea de-a avea un somn liber pentru a se încărca energetic din cel de-al cincilea nivel. Cîndva, pe Pămînt exista Școala Somnului Perfect și ar fi bine să o reintroduceți în viața voastră căci distrugerea sistemului imunitar este cauzată de somnul incorect. Oamenii cu boli incurabile se pot vindeca prin inducerea comei artificiale. Multe se pot rezolva prin descoperirea celui de-al cincilea nivel de somn, așa că, treziți-vă ceasornicul interior și veți avea multe răspunsuri din această zonă.

Alexandru Ștefan