clopotarul dacilor 254

De unde și cum, într-o perfectă armonie, răul a devenit capul tuturor problemelor pe care le avem pe Pămînt? În Creația Divină, răul este socotit o alternativă a Binelui sau noi l-am născocit? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         Mai multe civilizații și-au pus această întrebare, dar, din ceea ce cunoaștem noi, greșeala a fost făcută de primii oameni care au cercetat și descoperit întregul Univers. În Creația Divină, Pămîntul era considerat planeta perfectă, unde domneau iubirea și armonia.
         Vreți să spuneți că armonia Pămîntului a fost tulburată de oaspeții nepoftiți?
Odată cu aterizarea navelor spațiale au fost nimicite mai multe vietăți și acest lucru a declanșat sistemul bumerangului în întregul Univers. La noi se vorbește despre faptul că armonia s-a stricat prin simpla ucidere a unui fluture, ceea ce a făcut posibilă apariția răului.
Din ultimele descoperiri reiese că Luna se îndepărtează de Pămînt, în fiecare an, cu patru centimetri. Ce ne facem dacă Luna ne părăsește?
După cum bine știți, Luna este un astru artificial dăruit de civilizațiile mai avansate, care au tulburat cîndva liniștea Pămîntului. Materialul genetic al tuturor civilizațiilor din Univers, ce deține viața, poate fi găsit în orice asteroid care plutește în Cosmos. Pe această cale a fost adusă viața pe Pămînt și mulți dintre cei care simțeau că trebuie să-și curețe destinul de datorii s-au întrupat pe Pămînt ca să le plătească. Dacă entitățile nu se încadrează în perioada eonului ce le este predestinată pentru evoluția sufletului darul li se retrage și se oferă altor civilizații.
Adică nouă ni se poate lua șansa de-a ne ridica din mocirla timpului?
Entitățile care au rămas ancorate în datoriile destinului se trezesc, de obicei, atunci cînd restul lumii doarme adică în perioada lui Negru Vodă. V-am dat deja acest reper – timpul lui Albu Vodă începe la data de 21 martie 2015. Dacă specialiștii voștri vor observa că distanța dintre Pămînt și Lună se micșorează înseamnă că entităților de pe Pămînt li se pregătește un portal de trecere în altă dimensiune. Dacă acest lucru nu se întîmplă în timpul lui Albu Vodă, Pămîntul cu toate vietățile sale intră în forma de hibernare pînă cînd se întorc aștrii responsabili de trezirea vieții.
Vreți să spuneți că civilizația noastră are numai 715 ani la dispoziție?
Sufletul este nemuritor și aveți posibilitatea să funcționați și în timpul hibernării dar, în această stare, ființa umană doar învață și nimic nu se poate pune în practică.
Vreți să spuneți că devenim un fel de muște care așteaptă să vină primăvara?
Dacă această definiție vă este mai aproape, cam așa se întîmplă, dar sufletului i se oferă toată școala din Univers pentru a-și prelungi calea cînd Pămîntul iese din hibernare.
Dacă totul merge conform așteptărilor de Sus cum va decurge destinul omenirii și al Pămîntului?
Cerul se bucură întotdeauna atunci cînd o mare parte a sufletelor evoluate se ridică la un alt nivel. Asta înseamnă că Școala-Pămînt își continuă activitatea și, în locul celor care s-au ridicat vin alte entități pentru a-i scoate și pe acei ce rămîn din cauza restanțelor.  
Mai am o neclaritate: de ce tocmai 4 centimetri și nu mai mult sau mai puțin se îndepărtează Luna de Pămînt? Este ceva important legat de cifra 4?
Pe Pămînt trăiesc 4 rase umane pentru care acest astru își îndeplinește datoria pe cer. Dacă nici una dintre rase nu este în stare să găsească calea către iluminare li se va lua tuturor acest dar.

Alexandru Ștefan