Clopotarul dacilor (10)

                                     


                                                   Dacia – şcoala zeilor

Ca să cunoaştem învăţătura înaintaşilor noştri, trebuie, înainte de orice, să prindem a gîndi ca ei; să încercăm, prin meditaţie, să intrăm în conştiinţa lor primordială şi multe taine vor deveni accesibile; meditaţia efectuată corect constituie o stare dintre somn şi veghe.
          Dacii intrau în starea de meditaţie cu ajutorul unor plante aromatice, pe care le cunoşteau numai cei iniţiaţi. Se aprindea un foc mare, care era înconjurat de femei; fiecare femeie deţinea o toacă şi, înainte de meditaţie, primea de la Deceneu o parte dintr-o rugăciune, pe care, ulterior, prin bătaie de toacă – deci, prin ritm – o transmitea la Cer. Fiind împărţită, rugăciunea nu era cunoscută în întregime decît de o singură persoană – Deceneu  - şi, astfel, nu exista riscul de-a fi modificată de logica omului. Aşezaţi în cercuri, bărbaţii dansau în jurul focului – păzit de femei – pînă cînd primeau răspunsul de Sus. După primirea răspunsului, rugăciunea devenea cunoscută tuturor.
          Mulţi se întreabă: ce va fi cu noi, cum va fi după trecere?  Dacă noi am trecut prin toate etapele de evoluţie, raspunsul se află în interiorul fiecăruia.
          Pămîntul Daciei era considerat tărîm sfînt. După ce Zalmoxe a fost iniţiat de către Moşu’ (Duhul Suprem), acestuia din urmă i s-a spus Dumnezeu (Domnul Zeilor) deoarece tărîmul sfînt al Daciei a devenit şcoala divină unde nemuritorii dobîndeau gradul de „zeu”. Şcoala zeilor din Dacia nu s-a oprit niciodată. Fiecare nemuritor a parcurs o perioadă de timp, fără îndrumător. Acum, la împlinirea vremii, toţi acei care nu au abandonat învăţatura lui Zalmoxe ne vom întîlni, în curînd, pentru a fi ridicaţi la gradul de „zei”. Noi venim în nefericire ca să devenim fericiţi şi trecem prin moarte ca să nu mai murim.
          În veşnicie poţi să trăieşti dacă devii nemuritor atunci cînd te afli în corp fizic. Cu fiecare pierdere de corp fizic (moarte) se pierde şi o parte din memorie. După ce se va activa ADN-ul, vă veţi putea modifica trupul după cum veţi dori. Acei care vor avea norocul să fie aleşi îşi vor ajuta semenii pînă în anul 2032. Aceşti reprezentanţi ai lui Dumnezeu pe Pămînt vor fi priviţi de către pămînteni la fel cum erau priviţi zeii, în Antichitate. Trebuie să ştiţi că cei care se ridică la gradul de zeu provin din mijlocul vostru. Poate chiar tu, cel care citeşti acum, eşti unul dintre ei.     
 Alexandru Ştefan