Clopotarul dacilor - 50


                   

 

                           

A sosit vremea schimbărilor

Soarele sfînt de pe cer ne răsfață cu razele sale, pentru a ne bucura de o toamnă caldă și lungă. Totodată, se pregătește ca, în viitorul apropiat, să arunce pe Pămînt o plasă de energii dăunătoare, ce poate schimba traiectoria multor asteroizi, care trec la o distanță mică față de Pămînt. Firmele de telefonie mobilă care au contracte cu NASA sînt informate că mulți sateliți vor fi aruncați de pe orbită de valul exploziei solare și, în curînd, își vor închide activitatea – în mai multe state – sub pretextul nerespectării unor prevederi contractuale.
Vor fi afectate îndeosebi persoanele care s-au ocupat de tăierea pădurilor și au emis în spațiu numai gînduri negative. Acei care trăiesc în hoție și minciună atrag aceste energii, prin magnetismul lor animalic; altfel spus, dacă au făcut bine, tot bine primesc, iar dacă au produs rău, acesta li se întoarce.
Toți acei cu inimă de dac – cît mai funcționează această metodă de comunicare numită internet – să știe că noi trebuie  să ne regăsim și să facem un plan de trecere. Ar fi bine să vă întrebați cum vom funcționa în viitor fără telefon și curent electric… priviți spre străbunii noștri – cum s-au descurcat ei cu sute de ani în urmă, așa ne vom descurca și noi. Acei care înțeleg și doresc o colaborare – să lase datele de contact și, în timpul apropiat, vor fi căutați.
Alexandru Ștefan