Clopotarul dacilor 92







                         Trecerea de la iluzie la realitate
Vorbind despre iluzie, mulți dintre noi nu înțeleg în profunzime ce este iluzia. Iluzia era ticluită, de către înaintași, în felul următor: ceea ce vezi și trăiești nu-ți aparține, adică nu este trăirea ta, ci este o experiență trăită de altcineva, cu mult timp înainte de-a veni tu, ca suflet, să evoluezi pe Pământ. Este, mai bine spus, o experiență trăită și înregistrată a fiecărui suflet în memoria timpului.
        Dacă omul și-a trăit toate viețile pe Pămînt și nu a lăsat nimic personal în memoria timpului va avea probleme la trecere, fiindcă toată memoria care nu-i aparține va dispărea.
        Lumina de care ne folosim în prezent, pe Pămînt, a fost dobîndită prin desăvîrșire de către strămoși. Lumina nu va dispărea, dar omenirea va cădea în bezna nedesăvîrșirii din interiorul său. Oamenii care nu au fost în stare să aducă ceva nou în banca de date a timpului, trebuie să se concentreze in susținerea ideii si credinței strămoșești si depistarea Avatarului trimis pentru a forma o societate asemenea stupului de albine. Așadar, ideea funcționării stupului de albine a fost lăsată de către Creator pentru ca omenirea să o aibă drept punct de reper în formarea unei astfel de societăți.
        Mulți simt și vor să schimbe ceva, dar mai degrabă vin cu trăiri și experiențe străine, de care habar nu au că nu le aparțin. Dacă simți și vezi că nimic din ceea ce se petrece pe Pămînt nu-ți aparține înseamnă că măcar nu ai înmulțit răul. Încearcă urgent – căci timp deja nu mai este – să te aliniezi la ideea și credința străbunilor în nemurire și măcar vei primi ajutor din rădăcina arborelui strămoșesc.
        Toate țările dezvoltate cunosc consecințele dezastrului din acest an. Dacă noi nu prea avem norocul să ne ilumineze cineva în această direcție, trebuie să facem tot posibilul ca să ne pregătim și să ne susținem singuri. Pregătirea spirituală este cea mai importantă. Treptat, trebuie să ieșiți din orașele mari, căci va fi mare jale. Apă, haine groase, gaz pentru lampă, lemne de foc și conserve de toate felurile – iată ce trebuie să pregătiți în cantități mari. Din această vară, plecați din orașe, căci vor deveni niște mari cimitire. Nu intrați în panică; pe cei care se pregătesc îi va ghida lumina strămoșilor și vor ajunge în dimensiunea echivalentă interiorului lor.
Pentru acei care simt că au menirea de a ridica și a salva neamul este important să-și echilibreze sufletul, pentru a putea funcționa perfect în grup și pentru ca, prin energia lor pură, să facem un scut energetic pentru întreg tărîmul dacic.
O parte dintre inițiații Daciei sînt în mare pregătire; cel mai greu lucru pentru om este dezlegarea de materie – cea mai gravă infecție din toate timpurile. Îmbrăcați-vă în credința lui Zalmoxe și luați-vă cele necesare și, dacă veți supraviețui, le veți găsi. Nu vă gîndiți ce să faceți cu  casa, ci cu sufletul – este cel mai important lucru. 
Chemarea nemuritorilor se va face prin vibrație, sunet și ritm. Știu că mulți stau culcați pe o ureche, crezînd că toate acestea sînt doar niște aberații, dar băgați de seamă să nu fie precum întîmplarea cu lupul la oi, cînd cineva glumea și striga că vine lupul, toată lumea sărea în ajutor dar, cînd a venit cu adevărat lupul, nu a mai ieșit nimeni…
Alexandru Ștefan