Clopotarul dacilor 203




Oricîte schimbări și evenimente ar avea loc în Univers, ne trezim, în fiecare dimineață, tot cu aceeași capacitate a corpului fizic. Am învățat foarte bine să adaugăm în greutate pentru ca, apoi, prin diferite sisteme, să plătim din greu pentru a slăbi. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Care este capacitatea corpului fizic în acest spațiu și ce putem noi, ca ființe umane, să dobîmdim în plan spiritual cu ajutorul acestei creații?
Cînd veți conștientiza că trupul vostru îndeplinește rolul unui scafandru de care aveți mare nevoie pentru a vă îndeplini misiunea pe Pămînt, veți fi mai responsabili cu el.
Vreți să spuneți că omul, avînd un corp fizic sănătos are o șansă în plus pentru a dobîndi nemurirea?
Pentru a fi admis la o facultate bună ai nevoie de un punctaj mare. Un autoturism performant,  care funcționează cu benzină nu poate fi alimentat cu motorină. Cerințele Universului sînt ca ființa umană să dețină un corp nevirusat, în caz contrar existînd riscul de-a nu reuși să descifreze semnele cerești. Mulți dintre semenii voștri comit o mare greșeală epuizînd capacitățile corpului fizic pe nimicuri. O sănătate de fier este rezultatul muncii și efortului din existențele anterioare și va produce necesarul de energie care îl ajută pe om să călătorească în alte dimensiuni.
Poate ne explicați mai pe larg cum putem să intrăm în contact cu energiile ce ne pot trezi ceea ce unii numesc capacități paranormale?
În dimensiunea voastră nu se studiază și nu se iau în calcul descărcările electrice ale trăsnetului. Prin aceste fulgere, Cerul trimite mesaje energetice către Pămînt dar, deocamdată, numărul celor capabili să le perceapă este foarte mic. Înaintașii voștri au folosit un timp îndelungat această mare sursă de energie pentru a descoperi alte orizonturi. În dimensiunea noastră, noi utilizăm sferele de lumină ce se produc din descărcările electrice și le localizăm cu ajutorul unei antene, stocîndu-le în diferite baterii. Cu o astfel de baterie, de numai cinci centimetri, v-ați putea deplasa cu autoturismul fără benzină. Un simplu paratrăsnet legat la pămînt și trecut printr-o sursă de apă va prinde toate sferele care se produc din descărcări electrice. Inginerii voștri au capacitatea de a construi un spațiu unde sfera energetică să fie mărită fără a fi distrusă. Poate fi construit un costum special acoperit cu praf de aur, care echilibrează sfera fără a o distruge. Dacă observați persoanele care au fost lovite de trăsnet veți vedea că, dacă au avut asupra lor un obiect din aur au scăpat cu viață, dar aurul s-a topit.
Care este prima condiție pentru a intra în contact cu aceste sfere?
În primă fază, trebuie să conștientizați că, în alte dimensiuni, puteți arăta diferit de modul în care vă vedeți aici. Deci, prima condiție ar fi să priviți sfera de lumină ca pe un mesager din altă lume. De multe ori, sferele de lumină cad în capcana fantomelor captive între Vama Morților și dimensiunea celor vii. Intrînd în interiorul sferei, aceste suflete rătăcite o pot folosi drept corp pentru a se răzbuna pe oamenii care le-au făcut rău, cîndva. Altfel spus, o entitate evoluată, care este capabilă să intre în contact cu sfera și să pătrundă în interiorul ei poate străbate, într-o fracțiune de secundă, mii de kilometri lumină. Controlați-vă gîndurile ce vă domină interiorul, căci invidia și orgoliul vă vor ține captivi mii de ani într-un singur loc.
Dacă ai descoperit o modalitate de-a călători în timp discută mai întîi cu tine însuți și stabilește ce cauți cu adevărat acolo. Nivelul de evoluție și faptele care reprezintă un suflet sînt cheile ce-i deschid porțile Universului.

Alexandru Ștefan