Clopotarul dacilor 215


         Căutarea spirituală îl aduce pe om la nivelul de a conștientiza ce potențial are pentru a fi de folos societății. Ca să vrei ceva de la cei din jurul tău trebuie să meriți acel ceva. Din nefericire, mulți consideră că li se cuvine ceea ce-și doresc. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         Ce este cerșetoria și cum o priviți voi?
Cerșetoria și prostituția sînt la același nivel de energie, cînd apar astfel de vicii este semn că societatea respectivă se află la un nivel scăzut din punct de vedere energetic. Părerea noastră este că cei ce merg pe drumul iluminării vor să devină sfinți mai mult pentru Cer decît pentru oameni. Aura energiei spirituale trebuie îndreptată – de către cei responsabili de zidirea sufletului – către aceste energii joase ale societății. Energiile distrugătoare sînt îndreptate împotriva sufletului și vin din dimensiunile întunericului pentru a-și racola susținătorii. Dacă oamenii nu reacționează cu promptitudine la astfel de vicii înseamnă că acești viruși clocesc în interiorul societății. Cînd rămîne singur, întunericul povestește cum soarele fuge, de fapt, de el.
Nu vă mirați de căderea altora cînd ei s-au deprins să trăiască în cădere. Încercați, prin diferite căi, să le schimbați traiectoria, altfel vă veți obișnui și voi cu mirarea.
         De ce, în dimensiunea noastră, toate lucrurile bune care se petrec sînt supravegheate de acei ce fac numai lucruri rele?
Acești indivizi sînt interesați ca societatea să nu se trezească, mulți trăiesc după sintagma pe mine nu mă interesează, dar tot ei sînt cei mai afectați.
Nepăsarea din societatea voastră dă energiilor joase posibilitatea să vă conducă. Altfel spus, prin nepăsarea lor, acești oameni le aduc la putere.
De ce unii oameni cred că protestează prin faptul că nu participă la orînduirea societății?
Astfel de oameni poartă în suflet o dezamăgire care, cu timpul, se transformă în energie distructivă. A schimba societatea este misiunea fiecărui suflet care se întrupează pe Pămînt. A rămîne pasiv și a observa ce se petrece în jurul tău fără să te implici se consideră sabotaj, în dimensiunea noastră. Mulți dintre voi consideră că au încurcat veacul, trăind acum. În mare parte, au dreptate, dar trebuie să se gîndească și că au pierdut un nivel superior pentru că nu au făcut nimic acolo. Toate lucrurile – bune și rele – care i se întîmplă unui suflet vin, șiraguri, din viețile anterioare. Totul se plătește, nimeni nu se poate prezenta la examenul de trecere cu restanțe. Dacă vă doriți o viață mai bună trebuie să fiți conștienți că nu trăiți o singură viață. Viitorul unei reîncarnări sau renașteri se construiește în timpul vieții. În spațiu, totul se calculează, străduiți-vă să nu vă complicați destinul. Știm în ce stagnare spirituală vă aflați și trebuie să știți că tot ceea ce se întîmplă cu sufletul vostru se face din cauza neimplicării voastre. Dacă ați ajuns să vă dați copiii pe mîna unor indivizi care îi sperie cu îngerii răi, nu vă așteptați să vă eliberați ușor din această dimensiune. În școli nu trebuie predată religia, ci metafizica sufletului și atunci veți înțelege cine vă zidește sufletul. Libertatea îți oferă posibilitatea să alegi fără a fi influențat. Cînd cineva te obosește cu prezența sa, lămurindu-ți că îți vrea binele, taie funia și fugi. Sufletul își dobîndește nemurirea muncind din greu, pășind vieți la rînd dintr-o renaștere în alta, spre alte dimensiuni. Nimeni nu vă poate ridica, ci doar îndruma, făcînd acest lucru necondiționat.

Alexandru Ștefan