Clopotarul dacilor 217




         Fiecare popor are o matrice constituită din 49 de entități ce sînt, în totalitate, emanațiile avatarului. Această matcă din 49 de entități reprezintă 49 de stări care, la rîndul lor, nasc o rădăcină formată din 7 masculin și 7 feminin, ce alcătuiesc un suflet întreg. Misiunea unui suflet este să-și găsească arborele din care provine, pentru a se ridica spiritual la nivelul rădăcinii. Se cunoaște foarte puțin despre copacul vieții, care este și baza evoluției sufletului în acest spațiu. Voi încerca, în aceste puține rînduri, să vă aduc la cunoștință marea însemnătate a acestei creații.
         Cîndva, moașele care asistau la nașterea copiilor din matricea poporului cunoșteau foarte bine semnele ce alcătuiau rădăcina. Prin fete se renăștea rădăcina-suflet și se păstra matricea eonului prin care revenea întregul. Actuala femeie nu mai deține controlul asupra natalității; ea deținea barometrul – cîtă lume poate hrăni Terra.
         Dacă emanațiile-femei dintr-o rădăcină aduc pe lume mai mulți copii decît permite eonul, aceste suflete nu pot fi educate și controlate. Dacă nu se va trezi femeia, vom aduce suflete din civilizații mai joase decît noi și vom împînzi Pămîntul cu indivizi neevoluați. Înaintașii noștri observau cu atenție fetele care dădeau naștere unui inițiat. Ele erau depistate încă de la naștere și erau crescute în școli speciale pînă la vîrsta de 12 ani, apoi erau întoarse în familiile din care proveneau. Această învățătură îi permitea fetei să-și educe pruncul de la zămislire. Ea cunoștea linia și știa cine este sufletul pe care îl poartă în microcosmosul ei. Mulți nu știu că acest mare inițiat care a fost Toth vine din mijlocul poporului nostru. El a fost invitat de către primii faraoni ai Egiptului pentru a le construi școli după informațiile primite de Sus. În limba străveche, Toth înseamnă om împlinit sau tot ce s-a spus se află la el.
         Cîndva, băieții care atingeau gradul de cavaler în șapte ceruri se căsătoreau numai cu fete ce cunoșteau bine linia străbunilor și bazele spirituale ale eonului. Omenirea nu dispare din cauza războaielor sau a cataclismelor, ci poate dispărea numai ca urmare a rătăcirii spirituale și a ignoranței.
         Reptilienii au domnit pe Pămînt milioane de ani și tot din cauza ignoranței copacului vieții s-au rătăcit și au dispărut. Actuala civilizație este încă foarte tînără și poate învăța din greșelile înaintașilor pentru a nu ajunge într-un punct mort din care nu mai există ieșire. Dacă actuala civilizație umană s-ar opri pentru o fracțiune de secundă și s-ar gîndi prin cine și cum revenim am ocoli multe nișe energetice joase. Nu cunoaștem o altă cale mai eficientă decît renașterea prin bărbat și femeie. Sînt mulți cei ce vor spune că putem reveni și pe alte căi; este adevărat că ne putem înmulți, dar nu ne putem desăvîrși. Un suflet nou întrupat are necesitatea de a învăța și prelua niște informații încă din pîntecele mamei. Niște părinți evoluați îi reamintesc sufletului nou venit din ce linie este și cine a fost în viața anterioară. Doi oameni cu experiență bogată îi împărtășesc noului venit totul din memoria pe care ei o dețin pentru ca, la rîndul său, să procedeze la fel.
         Arborele genealogic este un prim pas către descoperirea copacului vieții și importanța pe care o are pentru desăvîrșirea sufletului. Dacă rădăcina se rătăcește, emanațiile se luptă între ele, precum au făcut Hitler și Stalin, care erau din aceeași rădăcină. Au existat cazuri cînd cei 14 oameni dintr-o rădăcină au preluat în același timp toată puterea de pe Pămînt și, pentru că nu-și cunoșteau arborele genealogic, s-au distrus între ei. Este o temă care necesită multă cunoaștere esoterică. Sînt situații cînd întîlnești un om și îți pare că îl cunoști dintotdeauna. Dar, există și cazuri cînd, cunoscînd un om, te temi de el, fără un motiv aparent. Înseamnă că, într-o viață anterioară, omul respectiv ți-a făcut un rău ce s-a păstrat în memoria subconștientului tău.
Dacă doriți cu adevărat să evoluați, observați sufletele care vă înconjoară și nu permiteți nimănui să vă atragă în capcana energiilor joase. De obicei, acei ce fac parte din același eon se împacă bine. Dar, sînt cazuri cînd dușmanul din trecut poate să-ți fie mamă sau soț fiindcă nu v-ați putut împăca în viețile anterioare. Este important să nu acumulați venin căci trece odată cu sufletul dintr-o viață în alta și devine o povară mare pentru destin.

Alexandru Ștefan