Clopotarul dacilor 323






       
          

Analizînd calendarul anului galactic, am ajuns la concluzia că trebuie să îndrăznesc să cer mai multe informații legate de împărțirea timpului. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.


         Părerea mea este că puțini pământeni pot descifra informația din calendar. Ne puteți analiza, explica această informație, după nivelul nostru de înțelegere?      
            
Dacă un an galactic are 25.920 de ani, ora este mai mare decît un an pămîntesc. Așadar, cînd se termină anul galactic, ora se împarte în ani, luni, saptămîni și zile, iar ziua se împarte în ore și secunde. Datoria voastră este să știți cînd se termină anul galatic și începe împărțirea orei adică a timpului. Ora se împarte în moșii – metaforic vorbind, reprezintă o bogăție spirituală acumulată de suflet în toți acești 25.920 de ani. Într-un fel sau altul, totul va fi pus pe cîntar. 144 de moșii se împart în 1296 de parcele, ceea ce înseamnă exact partea pe care o reprezinți. Parcela se împarte în 72 de momente adică starea ta de veghe – trebuie să fii gata, în orice moment, pentru a prinde cele 760 de clipe. Cînd ai prins clipa, hotărîrea sufletului trebuie să se încadreze în aceste 760 de fulgere. Fulgerul reprezintă viteza luminii, iar 14.000 de scîntei reprezintă viteza sunetului și acceptul pentru trecerea în afara timpului. Calendarul este foarte important atunci cînd are loc schimbarea polilor magnetici. Toate civilizațiile care au trăit pe Pămînt s-au folosit de ora calculată a calendarului galactic.
Trecerea devine anevoioasă dacă nu se cunosc toate tainele matematice din calendar. Analizați și aprofundați această temă căci poate fi un important colac de salvare pentru omenire, la schimbarea polilor. Cu ajutorul calendarului se poate trece în dimensiuni paralele, unde aveți posibilitatea să vă continuați evoluția, în liniște și pace. Voi căutați deja alte planete, pe care să evadați, dar totul se află aici și lîngă voi, trebuie doar să studiați temeinic posibilitățile Universului. Calculele din calendar sînt menite să vă faciliteze teleportarea în afara timpului, dar este important să știți unde anume doriți să ajungeți.
Sfatul nostru este: dacă nu ai avut timp să înveți, în acest spațiu, măcar tabla înmulțirii și a împărțirii, nu te grăbi în afara timpului, căci, de plictiseală, vei căuta imediat drumul înapoi, în timp.

Alexandru Ștefan