Clopotarul dacilor 321

      


   Știința ne demonstrează că omul folosește doar 4-5% din capacitatea creierului...ce înseamnă acest lucru? A ajuns omenirea într-un punct mort, nu mai sîntem capabili să mergem înainte sau acesta este finalul evoluției noastre? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         Fiecare civilizație are un început și un apus, voi sînteți a cincea civilizație, cea care va închide cercul. Pe Terra sînt deja suflete din dimensiunea a șasea, care vor prelua conducerea Pămîntului pentru o nouă viață. Cei care au rămas ancorați în folosirea a numai 4-5% din capacitatea creierului vor fi eliminați, cu timpul, din această dimensiune. Prima civilizație - a uriașilor - a trecut prin potop deoarece s-a răzvrătit, alături de fiii Creatorului, împotriva Tatălui Ceresc. A doua civilizație – urmașii uriașilor. Ei au fost transformați în pitici, care trăiesc în peșterile ce duc spre interiorul Pămîntului. Cea de-a treia civilizație a fost transformată în păsări, a patra – în maimuțe și cea de-a cincea – arienii – trebuie să devină sămînță divină.
         Pe Terra va apărea o energie care va activa în totalitate creierul uman și această energie va veni de pe planeta Uranus. Oamenii care au reușit să depășească limitele celor 4-5 procente pot comunica telepatic cu această planetă și pot transmite mesaje prin intermediul găurilor negre. Aceste găuri negre îndeplinesc rolul unui poștaș care duce mesajele în banca de date a Universului. Înainte de somn, echilibrați gîndurile și acțiunile zilei și concentrați-vă cel de-al treilea ochi asupra planetei Uranus. Încercați să activați părțile creierului din partea frunții și de la ceafă. Treptat, capacitatea la care vă folosiți creierul va crește și nu veți mai fi nevoiți să părăsiți această planetă.
         Întrebările izvorîte din dorința de a vă trezi puterile paranormale trebuie să fie bine conturate, la fel și scopul pe care îl urmăriți. Totul se poate schimba în foarte scurt timp, așa că nu stați cu gîndul că aveți la dispoziție o veșnicie pentru a vă trezi.
Ce are omul de îndeplinit în acest spațiu și el încă nu știe?
         În primul rînd, el ar trebui să-i semene în totalitate Creatorului, să fie independent în societatea în care trăiește și să nu poată fi manipulat de nimeni și de nimic. Deși nu-și dau seama, oamenii sînt total dependenți de infecțiile din societatea în care trăiesc. Stresul și agresivitatea tind să devină stări de normalitate. Omenirea va fi adusă în punctul zero, de unde a făcut primii pași spre evoluție. Oamenilor li se vor crea condiții extreme ca să-și trezească memoria primordială, pentru a se vedea dacă ei pot face față greutăților prin care au mai trecut cîndva.
         În capcanele creierului sînt prinse peste 90 de procente din omenire. Creierul îl îndeamnă pe om mai degrabă să fure decît să dobîndească hrana. Cu cît omul devine mai leneș, cu atît creierul se micșorează, folosindu-i la maximum energia corpului fizic. Oamenii care se trezesc trebuie să-i lămurească propriului creier că și el va muri după moartea corpului fizic. Nemurirea poate face și creierul nemuritor, altfel, vom trăi în totalitate ancorați în limitata programă a creierului uman. Există deja popoare care trec prin testele manipulării informaționale și, în scurt timp, oamenii se vor transforma în roboți. Puterea supremă se va implica numai atunci cînd se va alege sămînța de neghină.
Sfatul nostru este: îmbinați capacitățile intelectuale cu cele primordiale legate de îngrijirea naturii și prelucrarea pămîntului. Altfel, veți rămîne asemenea unor copii care nu înțeleg de ce i-au părăsit părinții.

Alexandru Ștefan