Clopotarul dacilor 326

         Urmînd străvechi obiceiuri, fiecare om încearcă să-și termine lucrurile începute în anul care se apropie de final pentru ca noul an să înceapă cu planuri și speranțe noi. Așa să fie! Peste cîteva zile, vom trece în anul 2017  și nouă, celor născuți între anii 1900 și 2000 ni se pare că trăim o veșnicie. Am prins diferite timpuri, iar acum, cu adevărat, trăim într-un an de zile evenimente ce s-ar încadra în zece vieți la rînd. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         De unde vin atîtea previziuni legate de sfîrșitul lumii și de ce  președintelui american Trump i se prezice un viitor sumbru?
Cele mai multe entități înzestrate cu darul prezicerii pot vedea în viitor, dar numai atunci cînd planeta Pămînt este stabilă în ritmul timpului. La final de cicluri sau atunci cînd se termină anul galactic, nici un prezicător de pe Pămînt nu poate primi informații exacte legate de viitor. Din punctul nostru de vedere, planeta Pămînt a trecut cu bine de multe încercări ce ar fi putut deveni catastrofale pentru oameni. Statele ce reprezintă puterea pe Terra se vor împăca și vor începe ocrotirea planetei. Președintele american Donald Trump va guverna mult și bine, în ciuda prezicerilor care i-au fost agățate. Schimbarea polilor este un fenomen natural benefic pentru oameni și natură. În această bruscă schimbare, ar fi bine să fiți pregătiți de cutremure neașteptate. Dacă Universul a decis ca Pămîntul să treacă printr-o schimbare, iar ființa umană i se va opune, cu siguranță că va suferi căci în calea voinței Creatorului nu poate sta nimic. La noi, anul 2017 este considerat anul apelor care își vor schimba cursul, brusc. În acest an, vor triumfa oamenii cu intuiția trează și cu dorința de a-și schimba stilul de viață la 180 de grade. Deoarece anul 2017 se mai numește și chemarea Mamei Pămînt, este posibil ca multe persoane să migreze de la oraș, la sat.
Noi vă transmitem că nu va fi un sfîrșit de lume și ar fi bine să vă schimbați obiceiul de a...îngropa anual Pămîntul. România este o țară frumoasă care – cel puțin deocamdată – nu și-a activat toate entitățile ce o reprezintă. Priviți cu credință în viitor și această gîndire pozitivă se va transforma într-o proiecție adevărată.

                        
                                La mulți ani!