Clopotarul dacilor 322

      


  Din ultimele informații înțelegem că destinul ființei umane este strict programat, iar creierul reprezintă mai degrabă o frînă în calea evoluției noastre decît un ajutor. Este adevărat că omul trăiește întreaga viață după o hologramă înregistrată? Cu aceste frămîntări și întrebări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         Omului i s-a pus la dispoziție toată informația care există în banca de date a Universului. Din păcate, ființa umană nu s-a apucat să învețe și să aprofundeze înțelepciunea universală. Omul și-a dorit dintodeauna să guverneze alături de Creator, dar fără să evolueze. Această neglijență i-a costat scump pe oameni și, fără să-și dea seama, au uitat și ceea ce au știut cîndva.  
         Unde am rămas cu învățătura? Cum am putea să ne amintim înțelepciunea pierdută?
Ați rămas ancorați în timp, unde vi s-a modificat ADN-ul, din cauza energiilor grosiere. Cu ajutorul creierului, ați fost scoși din mocirla întunericului dar, odată cu voi, au ieșit și acei care încercau să vă manipuleze. Un pas reușit pentru a ieși din capcanele timpului îl puteți face cu ajutorul calendarului care măsoară perfect întregul an galactic. Așadar, un an galactic are 25.920 de ani. O oră se împarte în 144 de moșii-minute; acestea, la rîndul lor, se împart în 1.296 de parcele; o parcelă se împarte în 72 de momente, fiecare moment se împarte în 760 de clipe; acestea se împart în 160 de fulgere, care, la rîndul lor, se împart în 14.000 de scîntei.
Cine stăpînește bine matematica poate calcula și poate ieși din timp prin intermediul calendarului. Portalul se deschide odată cu împărțirea moșiilor-minute. La trecere, sînt foarte importante postul și meditația. Cînd vei simți că Pămîntul vorbește, vei fi dezlegat de cîmpul magnetic. Nu scăpa din vedere parcelele și imaginile. Este foarte important să învingi frica, să gîndești ca fulgerul ca să poți prinde scînteia divină și să poți trece de hotarele timpului. Cei care au creierul activat vor înțelege mesajul și vor încerca să le trezească gîndirea, semenilor. Nu primești nimic dacă nu știi ce vrei, răscolește mai adînc în memoria adormită și poate îți amintești cîte ceva. Încearcă, poate reușești.

Alexandru Ștefan