Clopotarul dacilor 320

       





  Cind iarna se asterne peste munti, stelele vorbesc cu oamenii si fiecare asteapta, asemenea unui copil, sa i se implineasca dorintele. Copilaria are dorintele sale si, trecind de virsta de 18 ani, le vrem pe toate, eventual chiar acum. Dorintele se schimba odata cu virsta, dar dorinta de viata nu se schimba niciodata. Intrebarea si framintarea mea catre prietenii din Civilizatia Voda: De ce fiinta umana isi doreste atit de mult un lucru astazi, iar miine nu mai are nevoie de ceea ce a obtinut cu mare efort?
         Exista dorinte si vise neimplinite, care il insotesc pe om dintr-o viata in alta. Din aceasta cauza, multi dintre semenii vostri nu stiu ce isi doresc cu adevarat de la viata. Oamenii care au un plan al sufletului bine conturat obtin intotdeauna ceea ce isi doresc si trec fericiti dintr-o viata in alta. Viata nu trebuie sa se termine odata cu moartea, este o nebunie sa te tii cu ambele miini de un fir de viata. Oamenii trebuie pregatiti in timpul vietii catre o alta viata, moartea este doar o trecere si trebuie intimpinata fara frica, ca o curiozitate, nu ca o pedeapsa. Cei care isi intrerup viata si evadeaza din calea destinului vor incepe urmatoarea existenta exact de acolo de unde au ramas.
         Ce schimbari vor mai fi pe Pamint legate de anul 2017?
         Daca va temeti de cutremure, observati si cercetati traiectoria planetei Pluton, este unicul astru ce rascoleste mai adinc scoarta Pamintului si de la aceasta planeta provin toate cutremurele mari de pe Terra. Conflictele militare sint legate de Kali Iuga; indienii ii mai spun somnul lui Brahma care, atunci cind se trezeste, distruge intreaga Creatie. Anul 2017 este legat de 2019 si, daca vibratia omenirii se va ridica la un nivel inalt, veti trece cu bine pina in anul 2029. Cel mai important lucru este ca una dintre puterile mari ale Pamintului sa se lepede de ideea ca indeplineste rolul Avatarului Brahma. Este adevarat ca, o data la o mie de ani, Divinitatea alege un om care raspunde de traiectoria si soarta Pamintului. La inceput de cale, au existat avatari care nu si-au cunoscut misiunea si menirea pe acest Pamint. De aceea, un avatar nedesavirst are tendinta mai degraba sa distruga in loc sa inmulteasca Creatia.
Indemnul Civlizatiei noastre catre americani si catre rusi este sa accepte faptul ca Avatarul Lumii nu este pe tarimul lor si sa fie siguri ca, de aceasta data, el nu va distruge Pamintul. Pentru cei care muncesc, anul 2017 va fi un an bun si este important sa nu agonisiti mai mult in materie decit in adevar.
Sfatul nostru este sa va apropiati cu tot sufletul de Natura si ea, ca o Mama Adevarata, o sa va raspunda, indiferent ce timpuri vor veni peste voi.

Alexandru Stefan