Clopotarul dacilor 324

      




   La ora actuală, omenirea are atît de multe probleme pe cap încît nu cred ca cineva mai are timp să aprofundeze matematica superioară. Există, totuși, printre noi, entități care își fac bine treaba, în această direcție. Frămîntarea și întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este: în afara de calculele precise din calendar, ce mai are ființa umană de activat, pentru a face față cerințelor din afara timpului?
         În primă fază, cel mai important lucru este ca glanda pineală să fie în stare de veghe. Cîndva, fiecare popor deținea cunoștințe despre ierburi și plante ce erau întrebuințate pentru intrarea în transă și ieșirea în afara timpului. În acest sens, se pregătea un ritual special, de către un sol care se dedubla de corpul fizic și călătorea în astral, pentru a aduce informații din afara timpului. Astfel de practici și ritualuri au fost oprite, interzise și, cu timpul, uitate – cu scopul ca voi să fiți transformați în roboți. Constatăm că peste 70% din locuitorii Pămîntului au glanda pineală blocată, la acest lucru contribuind din plin fluorul din pasta de dinți. Nu putem înțelege ce urmăresc acești monștri care se ocupă de așa ceva...poate că s-ar liniști dacă ar înțelege că, în existența următoare, se vor naște la părinți cu glanda pineală blocată. Acest minunat organ, care se află între emisferele creierului, este cel mai important coordonator pentru ființa umană și cel mai bun ajutor pentru a scăpa din haos. Pînă la vîrsta de șapte ani, feriți copiii de metodele prin care se încearcă distrugerea sau zombarea viitorului. Singurele șanse de a vă trezi – după ce conștientizați anumite adevăruri, desigur – sînt aerul curat și hrana ecologică.
         Oamenii cărora încă nu li s-au spălat creierele fac tot posibilul să evadeze undeva, cît mai departe de așa-zisa lume civilizată. Construiți un sat sau un oraș unde nu se circulă cu mașina, unde nu se fumează, nu se minte, nu se fură și unde toți zîmbesc. Priviți-vă în oglindă, toți sînteți triști. În prezent, voi luptați pentru un stil de viață care duce spre nicăieri...chiar nu înțelegeți că sînteți manipulați în totalitate?
Societățile care pretind că sînt mai avansate din toate punctele de vedere sînt mai decăzute decît cele aflate în stagnare economică. Este un moment crucial pentru acei care încă nu au fost prinși și îngenuncheați în fața sistemului. Cataclismele și spălarea planetei vor începe în momentul cînd oamenii vor înceta să mai creadă în Lumină. În prezent, la voi, totul se încadrează într-o dramă: filmele, teatrul, societatea produc numai drame, sufletul vostru nu mai cunoaște bucuria.
Ridicați-vă ochii din țărînă și priviți către viitor, în afara timpului, căci sînteți ancorați într-un nor care vă umbrește sufletul.

Alexandru  Ștefan