Clopotarul dacilor - 65

                                              


                                        Călătoria în timp

            Sper ca informațiile ce urmează să-i ajute pe acei care vor să cunoască în profunzime cum poți fi în mai multe locuri deodată. Această calitate a fost cunoscută bine de către strămoșii noștri, fiindu-le de mare ajutor atunci cînd se ridicau în altă dimensiune. Cunoscînd această taină, indiferent unde se află, omul poate ajunge la canalul de trecere din orice colțișor al Pămîntului. Voi încerca să vă lămuresc, pe scurt, cum se petrece acest fenomen:
1.     Ca să poți fi în mai multe locuri în același timp, trebuie să te eliberezi în totalitate de materie și să-ți dedici viața desăvîrșirii.
2.     Cînd simte că somnul intră în corpul fizic, subconștientul trebuie să aibă bine formulată dorința de-a fi în mai multe locuri deodată și scopul acestei dedublări.
3.     Este rugat unul dintre îngeri să păzească corpul fizic în timpul somnului, iar corpurile subtile devin niște sateliți ai corpului fizic, care însoțesc Duhul ce ghidează sufletul în locurile unde i s-a permis accesul.
4.     Corpul fizic nu trebuie să urmărească nimic cu logica, el trebuie să dețină numai ideea programată de suflet, să îndeplinească rolul unei recepții, fiind un simplu martor la tot ceea ce se petrece acum, în mai multe locuri simultan.  
5.     Dacă corpul fizic încearcă să urmărească acest fenomen cu logica, rezultatul va fi zero. Sufletul trebuie să decidă, iar inima să confirme plecarea. După ce sufletul este sigur că nu este urmărit de instinctul animalic, va emana o lumină asemănătoare cu aura care pătrunde în oglinda mediană ce activează și teleportează corpurile subtile - cu un procent din energia statică - acolo unde și-a dorit omul.  
Acei care au reușit să atingă acest nivel au la dispoziție două corpuri diferite – unul este al sufletului, altul este organic și, cînd omul se trezește, ele se unesc într-un singur corp. Fără corpul fizic, aceste două corpuri nu pot funcționa separat. Străbunii noștri împrumutau această dublură a corpului fizic sufletelor decedate, pentru ca ele să poată veni în ospeție, la Paștele Blajinilor, în carne și oase. Decedatul îl ruga în vis pe cel apropiat să-i ofere corpul organic pentru a reveni pe Pămînt la sărbătoare.
Rugăciunea, înainte de separare, este foarte importantă. Dacă ai decis să inviți pe cineva drag din altă dimensiune prin corpul tău organic, trebuie concretizat în rugăciune timpul și țelul venirii. Prin vibrația sa, rugăciunea deschide canalul prin care omul ajunge la destinație. Această experiență este primul pas spre a cunoaște taina călătoriei în timp.
Alexandru Ștefan