Clopotarul dacilor - 69





Comunicarea prin telepatie

          Dacă stăm și analizăm cu atenție tot ceea ce are viață în acest spațiu, observăm că toate vietățile dețin un limbaj aparte de comunicare. Formele de comunicare de care s-a folosit ființa umană sînt păstrate în banca de date a Pămîntului. Înaintea graiului omenesc, ființa umană a comunicat prin telepatie și acest minunat fenomen a fost preluat de la om de către plante. Dacă omul vrea să comunice telepatic o poate face foarte ușor, dar trebuie ca, în primul rînd, să excludă din gîndirea sa informația că ar putea fi vorba despre o coincidență. Altfel, în creierul receptor va ajunge, în primul rînd, informația emisă cu îndoială. Transferul informativ la o altă persoană se face prin gînd bine formulat. Odată cu formularea gîndului prin cuvinte neexprimate, așezați mesajul în cîmpul electromagnetic din vîrful degetelor și îl trimiteți către persoana cu care vreți să comunicați.  
          Străbunii noștri spuneau că, dacă o mînă de oameni se trezește, toți nemuritorii din acest spațiu intră în cîmpul informativ al celor treji. Are loc o deblocare și elaborare a informației eterne prin cîmpul electromagnetic al strămoșilor. Ei au rolul unui satelit prin care transferă toată experiența lor, neamului. Așa cum fiecare companie telefonică deține sateliții săi, fiecare popor are sursele sale de comunicare separată. Nașterea și revenirea sufletului într-un anumit loc nu este altceva decît o intrare ușoară pe frecvența cîmpului informativ pe care l-ați deținut în viețile anterioare. Prin acest transfer energetic îi puteți ajuta pe cei apropiați care suferă de boli incurabile. Emiterea energiei tămăduitoare se face prin cîmpul magnetic al sistemului endocrin. Dacă simțiți că cineva vă influențează negativ prin cîmpul său electromagnetic, eliminați-l din memoria voastră și nu vă mai gîndiți la el.
          Pierderea frecvenței dintre oameni și strămoși a blocat procesul tehnic de comunicare al cîmpului magnetic dintre organismele vii ale Pămîntului. Pentru a intra pe frecvența strămoșilor, încercați – trei zile consecutiv – să eliminați din memoria voastră tot ceea ce înseamnă gînd – acesta era, de fapt, adevăratul post al dacilor. Cum ar trebui să funcționați în aceste trei zile veți primi indicații de la plante și, treptat, veți simți frecvența voastră autentică.
Alexandru Ștefan