Clopotarul dacilor 285



Începînd cu sec. XV, mediile oficiale au respins studiul vieții și al spiritului, mulțumindu-se cu studiul corpului fizic. Întrebările și frămîntările mele mă fac să mă adresez din nou prietenilor din Civilizația Vodă.
De ce noi, civilizație umană, am ajuns să ne dorim să ajungem, cu orice preț, într-o dimensiune superioară Pămîntului, dar fără a cunoaște Alchimia, Astrologia, Metafizica și Teurgia?
Trebuie să știți că Pămîntul este o dimensiune virtuală, iar viața voastră, pe care o socotiți reală, este doar o iluzie. Viața voastră pămînteană constă într-un conglomerat de impulsuri electro-magnetice, transformate de creierul vostru în realitatea pe care o trăiți de la o zi la alta.
Dar, unde existăm noi, ca ființe umane, cu adevărat?
Voi trăiți în același timp pe două planete – Pămîntul este planeta materială, pe care trăiți un fel de viață 3D, dar voi existați cu adevărat pe o planetă spirituală.
Ne puteți da niște pilde pentru ca mintea noastră să înțeleagă mai bine ceea ce vreți să ne comunicați?
Omenirea deține foarte multe informații care au fost transmise de pe planeta spirituală. Dar, mediumii din dimensiunea voastră nu mai cunosc citirea cerească. De sute de ani, stă în fața voastră manuscrisul Voynich și nimeni nu îl poate descifra.
Despre ce este vorba în acest misterios manuscris?
Informațiile din manuscrisul Voynich sînt de actualitate și în ziua de astăzi, dar nu sîntem siguri că ceea ce vă comunicăm în acest moment va rezona cu interiorul vostru. Dar, cum se mai spune la voi...încercarea vină n-are...vă comunicăm că, în acest manuscris se află informații legate de pregătirea fătului în pîntecele mamei. Cele 16 planete pe care se bazau astrologia și astronomia pămîntenilor nu au dispărut, pur și simplu, din necunoaștere, astăzi nu sînt luate în calcul. În manuscris se indica luna aprilie ca fiind favorabilă pentru a începe educația fătului din microcosmosul mamei. Cîndva, se pregăteau 15 femei, care reprezentau planetele ce guvernau Pămîntul și un bărbat ce reprezenta Soarele. Pe planeta spirituală, se pregăteau 15 bărbați ce reprezentau alte 15 planete și o femeie ce reprezenta Lumina. Plantele care sînt indicate și descrise în manuscris nu există pe planeta materială, iar informația despre acestea se transmitea fătului din pîntece prn puterea mirosului. Femeile de pe planeta materială care prindeau, în timpul sarcinii, un solstițiu sau echinocțiu, erau ridicate – de către un inițiat – în dimensiunea adevărată, pentru a trezi nemurirea viitorilor copii prin intermediul mirosurilor plantelor veșnice. Femeile lucrau cu puterea gîndului asupra greutății fătului și a mărimii corpului fizic. Cu cît greutatea și dimensiunile erau mai aproape de cerințele lumii spirituale cu atît mai ușor devenea trecerea din iluzie în lumea reală.
Cei 16 din lumea materială cu cei 16 de pe planeta spirituală aduceau împreună 32 de suflete, care aprindeau o sferă de lumină ce era împărțită în 64  de luminițe. Această sursă de energie era lăsată celor din lumea materială pentru a se întoarce acasă, în realitate. Semnul ce reprezintă roata vieții pe Pămînt era cheia care activa sfera celor 64 de lumini. Cînd veți conștientiza că voi sînteți acei care produceți energie sfera va deveni una cu voi.

Alexandru Ștefan