Clopotarul dacilor 286



Părerea mea este că avem tendința de a fi mai mult răi decît buni. Am decis să aflu de la prietenii din Civilizația Vodă ce se întîmplă în dimensiunea noastră de am deviat atît de mult de la ideea de a fi mai buni.
La ora actuală, Pămîntul este atacat de o civilizație care se hrănește cu energie umană. Meniul preferat este energia produsă de emoțiile negative adică ceea ce se degajă atunci cînd cineva suferă. Tot ceea ce se întîmpă în prezent este o manipulare din afara acestui spațiu. Ei preferă ca pămîntenii să poarte războaie între ei și locurile preferate sînt stadioanele cu mulți suporteri, ringurile de box etc.
Cum putem scăpa din ghearele acestor oaspeți nepoftiți?
Prin intermediul TV și prin anumite frecvențe pe care emit unele posturi de radio, în memoria ființei umane se introduce o programă de manipulare pe care voi o știți sub denumirea de al 25-lea cadru.  Aproape toți oamenii sînt ancorați în mental, așa că le este ușor să vă inducă idei cu care, mai tîrziu, vă mîndriți, crezînd că vă aparțin. Pentru a ieși de sub controlul acestor nemernici trebuie să găsiți o modalitate de-a vă izola într-un loc liniștit pentru 2-3 zile, fără nici o sursă de informație. Voi puteți trăi în metal, dar mintea nu poate exista fără voi, este ca o sobă cu care ai de lucru dacă o alimentezi cu gînduri distructive. Eliberați-vă din capcanele minții, încercați să vă tămăduiți de boala informațională. Introduceți în mintea voastră un altfel de plan, total diferit de viața voastră cotidiană. Ființa umană este lăsată în pace din momentul cînd începe să gîndească pozitiv și nu mai emană energie negativă. Faceți o analiză profundă și depistați oamenii care vă atrag în diferite conflicte. Aceste suflete – în mod inconștient – au devenit complici ai unei civilizații de vampiri energetici. Paradoxal este faptul că reușesc să se strecoare printre oamenii care luptă pentru adevăr și dreptate, scopul lor fiind, însă, de a destabiliza mulțimea și a o descărca energetic. Entitățile ce provin din această civilizație pot lua forme diferite, așa că nu vă străduiți să le depistați după criterii fizice. Important este să conștientizați că ei există, iar voi puteți deveni arma lor de manipulare a societății în care trăiți. Din toamna acestui an au devenit mult mai activi deoarece au găsit un cadru favorabil – persoane care trăiesc cu o permanentă dorință de răzbunare ascunsă în suflet.
Acum, cînd știm că există în jurul nostru, poate chiar lîngă noi, astfel de oameni, cum să procedăm?
În primă fază, încercați să-i ajutați dar, dacă au ajuns să nu mai creadă în nimeni și nimic, lăsați-i în pace căci au devenit și ei vampiri energetici...pînă în măduva oaselor. Acești indivizi, dacă se trezesc dimineața și nu găsesc o informație negativă, au impresia că viața nu mai are sens.
Ce se întîmplă cu acești oameni atunci cînd își termină cursul vieții pe Pămînt?
După moarte, vor fi fascinați de această civilizație, crezînd că doar ei o cunosc. Apoi, vor fi ademeniți în interiorul ei pînă cînd vor fi descărcați complet de energia corpurilor subtile. Această civilizație-omidă nu lasă nimic în urma sa, iar acei care, din ignoranță, îi cad pradă, rămîn fără nici o sursă de energie, în cele mai grosiere nișe ale Pămîntului.
Vreți să spuneți că, pentru aceste suflete, nu există nici o șansă de a ieși din aceste gropi?
Au o singură șansă, la sfîrșitul anului galactic, cînd sînt evaluate toate viețile oamenilor de pe Pămînt. Sfatul nostru este ca civilizația umană să conștientizeze că provine din vița fiilor de Dumnezeu. O energie divină poate fi folosită în direcție distructivă numai prin seducere și cădere spirituală. Trebuie să știți că oamenii au venit pe Pămînt cu misiunea de a deveni niște mici Dumnezeu, prin dobîndirea nemuririi sufletului.

Alexandru Ștefan