Clopotarul dacilor - 30

                         

                       Memoria primordială se păstrază prin puterea genurilor

În cea de-a șaptea Lege a lui Zalmoxe se spune despre echilibrul centrului emoțional, prin școala mirosurilor. Cei care cunosc învățăturile autentice știu că trăirea emoțiilor adevărate este păstrată și stocată în centrul emoțional al ființei umane. Acest dezechilibru al centrului emoțional a apărut atunci cînd genurile – în mod inconștient – s-au separat, cu scopul de a acumula mai multă experiență în acest spațiu. Astfel, s-au despărțit două părți componente ale aceluiași principiu, neavînd – pînă în prezent – posibilitatea să se contopească într-un tot unitar. Cînd, pe Pămînt, sentimentul triumfa asupra rațiunii și legii, jumătățile  se regăseau cu ajutorul mirosului. Din păcate, asemenea stări au fost de scurtă durată, oamenii au abandonat școala mirosurilor și jumătățile nu s-au mai putut recunoaște între ele.
Odată cu alinierea planetelor din anul 2012, avem, cu toții, posibilitatea de a uni ceea ce era de neunit; putem alcătui o uniune bazată pe armonia dintre bărbat și femeie, pe toate planurile și nivelurile cosmice. Înainte de trecere, masculinul și femininul vor deveni un întreg. De unul singur este imposibil să treci prin canalul energetic oferit de către sistemul planetar.
Universul este condus de aceste două energii – masculin și feminin. Indiferent cu cine vei trece în altă dimensiune – cu mama sau tata, cu fratele ori sora, cu fiul sau fiica – trebuie să fie două genuri, pentru a se produce separarea în veșnicie, pentru a se putea studia toată experiența acumulată pe Pămînt. Lucrați asupra mirosului și, treptat, veți intui cu cine veți porni în această călătorie spirituală.
Toată memoria vieților anterioare rămîne întreagă cînd, în canalul trecerii, se află două genuri diferite; așa este legea cosmică – în doi ați venit, în doi vă întoarceți. Atîta timp cît te afli în corp fizic, fără a te conecta la energia strămoșilor, este imposibil să-ți găsești partenerul care te va însoți la trecere. Înaintașii ne-au transmis să nu ne ancorăm în căutarea jumătății, ci să reușim să trecem căci, în Eternitate, cu siguranță, o vom găsi.
În slujirea Divină este nevoie de prezența ambelor genuri; astfel, întregul devine iubire – o comuniune care slujește aceluiași scop și, construind în alianță, va scoate la suprafață toate calitățile fiecăruia. În acest fel, se depășesc limitele, se năruie granițele dintre genuri și – prin iubire necondiționată -  are loc schimbul de informații dintre corpurile subtile. Omului de astăzi îi este imposibil să iasă dincolo de limitele Pămîntului, în timpul meditației, întrucît energiile joase nu-i permit să treacă de stratul stabil-transcendent. Totuși, transpunîndu-și conștiința și invocînd strămoșii, corpurile subtile se activează, iar omul poate să simtă fluidele altor planete și să perceapă influențele cosmice. Printr-o meditație, cu ajutorul străbunilor, ființa umană poate trece în alt spațiu și se poate uni cu acel întreg în al cărui spațiu a intrat; dacă acest spațiu este mai evoluat decît acel în care se află omul în corpul fizic, adresează-te strămoșilor, pentru a dilata timpul și, în acest răstimp, să se modifice ritmul vieții. După percepția simțurilor, o să ți se pară că au trecut cîteva minute dar, în realitate, s-au scurs ore întregi. Prin meditație, omul se poate deplasa în timp, pentru a activa corpul tonic. Dacă vrei să fii simultan în mai multe locuri și să obții informații din trecut și viitor, vei avea posibilitatea să te pregătești conștient pentru anul 2012. În astfel de meditații, timpul trebuie oprit, ca să dispară granițele dintre spații.
                              Alexandru Ștefan