Clopotarul dacilor - 72




                                                  Delfinii



Întotdeauna, surdul, dacă nu aude, le potrivește după cum îi este nivelul de evoluție. Cu un creier de vrabie, unii - care se pretind slujitori ai Cerului - au elaborat niște legi cărora nu numai noi, pămîntenii, trebuie să ne supunem, ci I se comunică și lui Dumnezeu ce are de făcut. Privind și conștientizînd lumea numai în limitele în care ne-o relevă simțurile, nu vom auzi niciodată ceea ce noi numim subtil.  

Urechea noastră este capabilă să perceapă numai sunetele a căror frecvență se situează între 16 și 20000 Hz. Sub această scară se situează infrasunetele, iar deasupra – ultrasunetele. În mod paradoxal, nici unele nici altele nu sînt auzite de către om. Infrasunetele și ultrasunetele au fost pierdute de către ființa umană din cauza îndepărtării sufletului de la calea sa primordială. Femeile își activează aceste calități după nașterea pruncului, recunoscîndu-și pruncul care țipă chiar dacă se află între zeci de copii. Aceste două căi de comunicare s-au păstrat pînă cînd am fost dezrădăcinați și rupți de rădăcina strămoșilor. Un individ care habar nu are că există așa ceva pe lumea aceasta o să-ți scoată o carte de povești și o să te așeze în genunchi pînă o înveți pe de rost, iar el se va așeza într-un scaun de legiuitor împăcat fiind că ți-a băgat mințile în cap. Aceste căi de comunicare au fost transmise de către străbunii noștri delfinilor. Dacă am include aceste inteligente mamifere în bazinele de înot, am putea trezi pruncului calitățile pierdute încă din pîntecele mamei.

          Activarea ADN-ului presupune, în primul rînd, deblocarea infrasunetului, altfel vom aștepta să ne vorbească cineva din Cer. După cum dețin actualii iluminați înțelepciunile Cerului, ne putem aștepta și la una ca asta. Delfinii  au păstrat și au îmbunătățit aceste calități de comunicare. Ei deja emit sunete pe frecvențe situate între 150.000 și 155.000 Hz și au ajuns la asemenea nivel de sensibilitate încît pot să-i fie omului profesori. Dacă nu putem învăța unul de la altul, de ce nu am îndrăzni să învățăm de la acei de sub apă?

Alexandru Ștefan