Clopotarul dacilor - 75


                                
                                          Cele trei puteri din tine 

Eliberarea omului din sclavia timpului îi va permite ființei umane să nu fie dependentă de lucru și de bogățiile materiale. Munca i-a fost dată omului pentru a-și ridica energia vitală a corpului fizic. Acesta este primul pas în care mintea intră în echilibrul cosmic, neîncurcînd sufletul să-și împlinească voința.
        În fiecare om există trei puteri – a naturii, a minții și a sufletului. Dacă ai pornit pe drumul desăvîrșirii, cercetează cu mintea puterea naturii din tine și depistează de ce anume depinde mai mult trupul în care trăiești. Lucrînd cu mintea la echilibrarea naturii din tine, mintea se echilibrează odată cu elementele naturii. Numai atunci cînd mintea și natura se află în echilibru, sufletul – treptat – este îndemnat de mintea iluminată să preia ghidarea întregului către desăvîrșire. Această perioadă de timp - de conlucrare dintre mintea iluminată și suflet - îl aduce pe om pe prima scară a dreptății, unde nu mai suportă nici un fel de minciună.
        Dacă reușești să nu te transformi în judecător, cu timpul, vei păși pe următoarea scară - cea a adevărului, unde mintea nu se implică. Adevărul este o stare în care trebuie să dispară îndoiala că tu îți pierzi timpul în acest spațiu. Mulți fac această greșeală: uite, Doamne, eu am îndeplinit totul și trebuie să mi se dea altceva de făcut. Această dimensiune este vegheată cu inima. Dacă mergi într-o direcție bună, inima se bucură și numai în această liniște apare învățatorul. Dar, să fii atent și să nu-i spui tu ce anume să te învețe, căci te va lăsa pe tine să fii învățator.
        Din informațiile primite de la Civilizația Vodă aflăm că o viață nouă și un om nou, cu ADN-ul îmbogățit va apărea în acest spațiu prin ciocnirea energiei nucleare a Pămîntului cu o radiație favorabilă venită de Sus. Pămîntul se pregătește ca această radiație care vine din Cosmos să treacă prin toate scuturile de apărare ale cîmpului magnetic propriu, pentru ca ființa umană să o poată suporta pînă cînd se transformă.
Ființa umană a trecut de patru ori prin schimbarea polilor și a supraviețuit. Este adevărat că, odată cu modificarea polilor magnetici, scutul de apărare al omului devine numai propria sa aură. Dacă aura ta corespunde cu aura scutului Pămîntului, îți va fi mai ușor să treci în altă dimensiune. Dacă aura ta este formată din energia grosieră a Pămîntului, vei intra în destinul animalelor.
Alexandru Ștefan