Clopotarul dacilor - 52


                                                


                                              A cincea poartă 

Nemurirea se poate dobîndi numai atunci cînd conștientizăm că moartea nu poate exista ca putere, de una singură; ea se află doar pe Pămînt, în plan material, ca un dizolvant în matricea corpului uman. Moartea vine numai atunci cînd omul nu mai suportă viața și - în mod inconștient – își activează programa de distrugere a corpului, care este prezentă în subconștientul nostru.  Această programă poate fi oprită cu ușurință dacă omul învinge frica, sentiment care se declanșează atunci cînd credința dispare complet. Pămîntul se folosește de această programă pentru a-și regenera întregul corp – este ca și cum șarpele și-ar schimba pielea. Abandonînd iluminarea sufletului, ființa umană primește moartea ca pe un sfîrșit în acest spațiu.
Credința în nemurirea corpului uman poate învinge toate bolile care îl urmăresc, la ora actuală, pe om. Nemurirea trupului este strict legată de desăvîrșirea sufletului. Odată cu alinierea planetelor din anul 2012, Pămîntul și toți cei care vor supraviețui se vor ridica la un nivel superior, unde nu mai există moarte.
Moartea va fi prezentă pînă cînd Pămîntul își va termina procesul de transformare, așa este rînduiala: odată cu Mama Geea evoluăm și noi. Oamenii care duc o parte din Pămînt prin trupurile lor au misiunea de a ridica, prin puritatea lor, vibrațiile Pămîntului – cu cît Pămîntul se ridică mai sus, cu atît mai fericiți vom fi noi.
Nemurirea va veni prin Duh, activînd, treptat, creația sa. Omul va conștientiza primul nemurirea și se va alinia Planului Divin, pentru transformarea întregului Univers. Cînd sufletul scapă din sclavia iluziei, apar pacea, liniștea și tăcerea. Omul are acces la cele văzute și nevăzute, ca un copil scăldîndu-se în bucuria blajinătății Divine. Fericiții care vor intra în această dimensiune vor trăi o viață prin puterea Duhului. Trezindu-și o conștiință nouă, fiecare suflet va ști ce are de făcut pentru a pătrunde și descifra mai adînc tainele Universului. Voința Duhului este simplă și plină de surprize – te uimește permanent cu ceea ce nici cea mai bogată imaginație nu poate cuprinde. Creatorul te face să fii mereu tînăr și cu zîmbetul pe buze; este o înălțare fără margini. Rîvnește cu sufletul, pentru ca nemurirea să se împlinească!
Crucea în cerc reprezintă cele patru rase umane, însoțite de cele patru elemente: AER-FOC-APĂ-PĂMÎNT. Aceste elemente erau  considerate porți de ieșire din cerc. Zalmoxe, cercetînd toate aceste porți, a ajuns la concluzia că nu putem ieși prin ele, fiindcă voința aerului este îndreptată spre acapararea unui spațiu cît mai mare și nu ne va permite să ieșim; focul ne va apăsa și ne va supune propriei voințe; apa se subordonează unei voințe străine; respectînd în întregime Legea, pămîntul – cu o forță concentrată – își modelează permanent corpul, la fiecare trecere, și noi putem cădea pradă acțiunilor sale.  Zalmoxe a găsit cea de-a cincea poartă – FIERUL, care se supune în totalitate mentalului prin care omul și-a mărit puterile. Prin căutarea fierului tare s-au descoperit și metalele prețioase, care îl ajută pe om să-și activeze aura.
Alexandru Ștefan