Clopotarul dacilor - 57

                                       


                                           Mesaj din Civilizația Vodă

Data de 12 octombrie, ora 20.30 ora României – primul maestru din Civilizația Vodă a transmis mesajul următor: pentru acei care citesc stelele și cunosc așezarea localității Adamclisi, conform constelațiilor de sus și așezării semnelor de jos: veți primi, între 29 octombrie și 3 noiembrie 2011, un mesaj important legat de Marea Neagră și de soarta celor care locuiesc pe litoralurile sale. Instituțiile și persoanele care dețin telescoape performante trebuie să se concentreze și să ia sub observație traiectoria unei sfere luminoase, care va traversa Ursa Mare. Dacă sfera se va stinge în interiorul Ursei Mari, un cutremur din zona Șabla va provoca un tsunami asemănător celui din Japonia. Sfera apare pe cer cu 24 de ore înaintea dezastrului. Luînd în calcul viteza sunetului și a timpului comprimat, va apărea dinspre Răsărit cu 14 minute înaintea cutremurului. Dacă sfera traversează cu bine Ursa Mare, omenirea nu va fi afectată. Cotele scăzute ale Dunării indică posibilitatea de absorbție a valurilor aruncate de tsunami.
          Instituțiile responsabile de dezastre și calamități ale naturii trebuie să fie pregătite la maximum și să supravegheze cu mare atenție rafinăria de la Năvodari și Centrala Nuclear-Electrică de la Cernavodă, care pot declanșa dezastre ecologice în regiune. Cercetați cu mare atenție zonele în care se modifică polii magnetici, deoarece acolo pot avea loc deplasări ale plăcilor tectonice. Observați delfinii, ei vă pot transmite informații – prin ultrasunet - despre orice dezastru, cu o săptămînă înainte de-a se produce. Cunoașterea și percepția limbii subacvatice se poate transmite copiilor din microcosmosul mamei. Pe pămîntul vostru există entități cu puteri dumnezeiești, care pot opri orice pericol ce vine spre casele voastre. Uniți-vă sub lumina soarelui, ca să țineți piept încercărilor ce vin peste voi.
Omul întreg, care îi cunoaște pe cei cinci, trebuie să se prezinte la sfatul apei, ca să-i activeze pe cei chemați. Toți acei care simțiți o chemare în adîncul sufletului, uniți-vă într-un singur ritm, ca să puteți primi îndrumarea de Sus. Pînă la sfîrșitul anului 2011, trebuie să fiți uniți și să funcționați ca un singur organism. Ați făcut acest lucru întotdeauna și Cerul speră că, și de data aceasta, veți face față. Să vă ajute Zalmoxe și nemuritorii noștri strămoși! Alexandru Ștefan