Clopotarul dacilor - 59


                                        

                                           Cele șapte corpuri subtile

Societatea din Dacia Primordială funcționa pe baza a șapte legi fundamentale: Legea Iubirii, Legea Renașterii, Legea Familiei, Legea Adevărului, Legea Nemuririi, Legea Naturii și Legea Bunului Simț. Un dac adevărat - odată cu venirea lui pe Pămînt și pînă cînd dobîndea nemurirea – făcea totul cu iubire de neam, de țară, de Zalmoxe. Această atitudine îi dădea sufletului posibilitatea de a traversa Pămîntul fără a fi oprit la Vama Morților. Renașterea era considerată posibilă numai prin vița și cercul neamului din care era alcătuit arborele genealogic.
          Pentru o perfectă funcționare a corpului fizic în acest spațiu, sufletului i se destăinuia – încă din pîntecele mamei – secretul celor șapte învelișuri care sînt, de fapt, baza corpului fizic. Multe femei, necunoscînd importanța celor șapte corpuri subtile ale copilului, își planifică nașterea prin operația cezariană. Acest lucru este justificat numai atunci cînd viața fătului sau a mamei s-ar afla în pericol – copilul înțelege problema și încearcă din răsputeri să-și îmbrace toate corpurile subtile, pînă la finalizarea operației. Copiii care nu au reușit să intre în posesia corpurilor subtile au foarte multe probleme pe parcursul vieții. Corpurile subtile se recuperează cu ușurință numai pînă la vîrsta de șapte ani, după aceea fiind mai greu, dar nu imposibil. Majoritatea copiilor care nu au avut posibilitatea de a-și îmbrăca corpul fizic cu cele șapte învelișuri au simptome de epilepsie, astm și alte boli, a căror cauză nu poate fi stabilită de către specialiști. Dacă ești o mamă sănătoasă și poți avea o naștere naturală, lasă moda la o parte și atunci copilul tău va fi sănătos întreaga viață.  Persoanele care au căzut în această capcană își pot recupera corpurile subtile prin desăvîrșire spirituală.
 Mulți antropologi studiază civilizațiile dispărute și nu pot înțelege unde s-au evaporat orașe întregi, cu tot cu oameni…Răspunsul îl găsim la străbunii noștri, care ne transmit că ființa umană a supraviețuit în apă, preț de un ciclu din anul galactic. După ce omul a studiat în totalitate Pămîntul, i s-a dat misiunea de-a studia toate apele care înconjoară Terra. Aceste 9 luni de graviditate reprezintă, de fapt, tot o școală în apă, unde ființa umană este pregătită să se ridice în altă dimensiune.
Multe greșeli sînt comise de către ginecologii care nu cunosc cele șapte învelișuri ale copilului. Majoritatea avorturilor se face pe baza unor aparate care dau verdicte necruțătoare pentru copiii ce încă nu și-au îmbrăcat corpurile subtile. O parte din fetușii din pîntece lucrează la nivelul capului, formînd un craniu puternic, pe care aparatul nu-l poate detecta din cauza luminii creatoare; alții se concentrează numai după șase luni să-și învelească corpul fizic cu cele șapte corpuri. Aceste corpuri reprezintă, de fapt, scafandrul trupului fizic în acest spațiu. O mamă evoluată ajută copilul să-și îmbrace toate corpurile subtile prin cele șapte meridiane importante ale corpului uman. Baza corpului fizic din microcosmosul mamei sînt: fructele, legumele, argila, mierea de albine, laptele de capră, apa de izvor, calciul.
Alexandru Ștefan