Clopotarul dacilor 104


                              


                                                 Aura-hologramă 

Luna mai este foarte importantă pentru pregătirea sufletului în vederea prezentării – prin aura-hologramă – în fața Înaltei Instanțe Zalmoxiene din munții Carpați. Nivelul fiecăruia dintre noi va fi evaluat, pentru a primi permisiunea ieșirii din acest spațiu limitat. Omul poate afla prin vis sau meditație despre prezența și hotărîrea Înaltei Instanțe.
Cîndva, luna mai era considerată luna celor șapte vînturi ale corpului omenesc. Există șapte exerciții-vîltori ale trupului prin care se elimină toate energiile grosiere ale corpului fizic. Străbunii îi mai ziceau dansul vîntului – începea cu rotirea capului, a mijlocului, mîinilor etc.  După baia de aer, se făcea un triunghi unde erau prezente cele cinci elemente ale corpului fizic însoțite de o oglindă ce era poziționată în spatele omului. Rugăciunea băii cu aer era păstrată în fiecare familie, se transmitea prin viu grai unui membru din familie și se practica numai în cercul celor apropiați. Pentru acei care nu cunosc acest străvechi ritual se va găsi o cale pentru a fi cunoscut. Este importantă așezarea omului în mijlocul triunghiului și contactul cu pămîntul; apa trebuie să fie îndreptată spre soare ca vîntul să aducă picăturile pe corp. La fiecare om, durata ritualului nu trebuie să depășească șapte minute. Pregătirea către acest ritual se poate face și prin cele 24 de raze care sînt descrise în Taina venirii omului pe Pămînt. Cînd simțiți că un gînd străin vă manipulează sau vă provoacă insomnii, priviți ceasul și conectați-vă cu tema razei din carte. Prin meditație sau rugăciune, transformați gîndurile negative în energie pozitivă. Pe această cale puteți ajuta multă lume, iar depresia voastră va dispărea, veți fi împăcați că cineva a primit o gură de aer atunci cînd nu se aștepta.
Omul este un mic Dumnezeu, poate să transforme totul în bine numai dacă crede cu adevărat și își dorește acest lucru. Încercați și veți vedea că funcționează. Alexandru Ștefan